2777
2789

اومدم خونه بابام قهر یه کارت یارانه فقط دستمه واسه خرجی دخترام حالا قسمت سیاه کارتم مخدوش شده نمی‌دونم چیکار کنم به اسم شوهرمه برام درستش نمیکنه کسی راهی بلده برای درست کردنش؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اومدی قهر؟؟؟؟؟برگرد سر زندگیت و از اونجا مهریه رو بذار اجرا. اسم طلاق هم نیار. بیچارش می کنن. ای ...

خرجی من و دخترامو نامیده یک ماهه زایمان کردم دختر دومم رو فقط کارت یارانمو داد دستم همه خرجم رو باید از کارت یارانه درمیوردم الان هم خراب شده دختر کوچولوم مای بیبی میخواد خانوادمم فقیرن نمی‌دونم کارت رو چجوری درست کنم

خرجی من و دخترامو نامیده یک ماهه زایمان کردم دختر دومم رو فقط کارت یارانمو داد دستم همه خرجم رو باید ...

اصلا فهمیدی من چی گفتم؟ برگرد برو خونت و از اونجا نفقه و مهریه رو اجرا بذار . اینجوری می‌ره میگه خونه رو ول کرده رفته، هیچی بهت نمیده

اگه برگردم کتکم میزنه مشروب میخوره میاد خونه خیلی کتکم میزنه

فقط برگرد به اندازه ای که بتونی مهریه رو بذاری اجرا. حداقل یه کاری کن از خونه بیرونت کنه و همون موقع زنگ بزن ۱۱۰ صورت جله کنن و فرداش مهریه رو اجرا بذار . اصلا تا حالا پزشک قانونی رفتی؟