2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم میخوام خود کشی کنم

180 بازدید | 12 پست

بچه ها نمیدونم چی بگم  من جز اینجا جایی برا درد دل ندارم گفتن شاید پشیمونم کنید خداهمتون رو خیر بده اومدم پایین حالم خیلی بد بود خدا تک تکتون رو اجرا بده با پیام هاتون کلی دلم واسه بچه هام سوخت زده بود به سرم شماها جون یه آدم نجات دادین نداشتید۴تا بچه بی مادر بشن. الان که پیام هاتون رو خوندم واقعا میگم دنیا ارزش نداره تورک خدا همتون واسه حاجتم دعا کنید توروخدا واسه حاجت دلم صلوات بفرستید شاید خدا دیدحاجتم رو داد و حالم بهتر شد خواهش میکنم بچه ها خواهش میکنم ازتون 

خدا به دلتو زندگیت آرامش بده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دلتو زندگیت آرامش بده

ختم ھای 400ھزار اللہ الصمد

124ھزار صلوات

صلوات ھدیہ ب ام البنین 

یاسین ھدیہ ب امام جواد 

چلہ الرحمن برا محبتہ

سورہ نساء برا محبتہ

مععععجزہ میکنن ھرکدومو ک بخونی

دوست داشتی خودم نائب بشمم نائب میشم کلا خودم ختم رو مخخونم ب نیتتون

ھدیہ ی ختم ھرچی درتوانتون بود

خواستید درخواست بدید

کلا همه تاپیکات سر کاریه مگه شما خودتون عقل تو سرتون ندارید که با گفتن ما بگی نه پس نمیکنم 🤔 ۴ تا ب ...

چی میگی واسه خودت توهم اگه مثل من ته خط بودی این جور نمیگفتی 

چی میگی واسه خودت توهم اگه مثل من ته خط بودی این جور نمیگفتی 

ته خط میدونی چیه گلم الان سه ماهه همسرم یک ریال پول نیاورده خونه فهمیدی ببین من و همسرم نون خالی میخوریم با دخترم میذاریم  به قول خودت مادر شوهر زبون باز دارم که حرفاش بهم میگه جلو شوهرم خودش خوب جلوه میده صاحب خونه کرایه رو امسال بیشتر کرده ولی مثل تو اینقدر ضعیف نبودم که به فکر خودکشی باشم گفتم خدایا در رحمتت رو باز کن خدایی نمیگم ۷سته نیستم هستم ولی مثل تو نبودم که به خودکشی فکر کنم بعد من بچم چی میشه بی مادر بزرگ شه از هرکسی یک تو سریی بخوره 

ته خط میدونی چیه گلم الان سه ماهه همسرم یک ریال پول نیاورده خونه فهمیدی ببین من و همسرم نون خالی میخ ...

خدا گره از کارت باز کنه ایشالا چرا مگه شوهرت سر کار نمیره

خدا گره از کارت باز کنه ایشالا چرا مگه شوهرت سر کار نمیره

چرا ولی سه ماهه حقوقشون ندادن بنده خدا کلا همش سر کاره الانم نیست تا چند روز ولی یک نصیحت بهت میکنم تا کم آوردی به فکر مرگ نباش یه لحظه عکر کن اون بچه ها چی میشن ما میریم زیر خاک پدر و مادر تو زندگی خودشونن شوهرتم که درگیر اون بچه چی خودت چی که روحت سر گردو.   نه بچته 

چرا ولی سه ماهه حقوقشون ندادن بنده خدا کلا همش سر کاره الانم نیست تا چند روز ولی یک نصیحت بهت میکنم ...

تو منو از مرگ پشیمونم کردی خدا به دلت نگاه کنه از زمین آسمون بباره برات الهی امین