2777
2789
عنوان

تند خوانی

126 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من مدرک بین المللی تندخوانی دارم و اینکه هرساله تابستون کلاس رو برگزار میکنم الان سه سال هست که کلاس های من برگزار میشه با کمترین قیمت که خودتون هم متوجه میشید قیمت کلاس های بنده نسبت به سایر کلاس ها واقعا به صرفه هست برای اطلاع بیشتر پیام بدید برای هماهنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش رو می گید؟

کلاس در طی هفت جلسه به صورت مجازی برگزار میشه که قیمت قبل ما ۵۰۰تومن بود ول آف خورده و قیمت این هفت جلسه تنها۲۰۰ هزار تومان هست و اینکه کلاس رو به صورت فیلم ویس و جزوه برگزار میکنم که این قیمت برای کلاس های فشرده هست  که مطالب جامع و مفید هست ولی کلاس های پانزده جلسه ایی داریم که کل مطالب با تمامی نکات و اصول و بنیادی هست ۴۵۰هزار تومن و اینکه پس از اتمام جلسات خودتون متوجه تحول بنیادین در یادگیری و تمرکز و دقت و خواندن را خواهید مشاهده کرد