2777
2789
عنوان

صمیمی بودن

208 بازدید | 33 پست

دوستان  برادر نامزدم یکسالی هست نامزد کرده و دختره خیلییی با نامزد من صمیمی هست جوری ک یبار دیدم بغلش کرد تو جمع و کلی با همه مردا فامیل صمیمی رفتار میکنه حتی اگر یکبار باشه ک دیده باششون خیلی سبک رفتار میکنه الانم ک کلا از رفتاراش با نامزدم خشم نمیاد بیش از اندازه صمیمی میشه ب نامزدمم گفتم ک دوست ندارم میگه حرف تو درسته نمیدونم باید چیکار کنیم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بهش بگو بکشش یه جا من دختر داییش یبار نامزدمو بغل کرد اومدن مهمونی بهش گفتم یدفعه دیگه تکرار کنی هر چی دیدی از چش خودت دیدی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صمیمی بودن خوبه

رد شدن از خطوط قرمز درست نیست 

هیچی بهش بگید 

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

خودت که میگی به همه این طوریه پس طرز تربیتش به این شکله!!

شما نباید با اون خانوم کاری داشته باشی فقط شوهر خودتو توجیح کن 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
چی نامزدتو بغل کرده؟؟؟😐😳

اره بعد من نمیتونم بزارم پای اینکه خب دختره شاید منظور بدی نداره چون کل فامیل میدونن دختر خوبی نیست من گناهشو نمیشورم اما هزاران بار خودم و نامزدم با چشا خودمون دیدیم دختر درستی نیست منم کاری ندارم خودش میدونه اما حق نداره با نامزد منم اینجور رفتار کنه

خودت که میگی به همه این طوریه پس طرز تربیتش به این شکله!! شما نباید با اون خانوم کاری داشته باشی فق ...

اره کلا با همه حتی غریبه ها سریع گرم میگیره و و و 

من اصلا کاریش ندارم اتفاقا خیلی سعی میکنم خوب رفتار کنم چون همسر خودم میدونه که اونا نیتشون چیه هیچوقت ب پای خوبیشون نمیزاره و حواسش هست

با برادر نامزدت صحبت کن بگو نامزدتو جمع کن این چه وضعشه. بی بندوباری هم اندازه داره...

آخه من بخدا شاید باور نکنید فقط با برادر نامزدم سلام و علیک داریم اصلا ب خودم اجازه نمیدم بخوام‌ گرم بگیرم شوخی کنم برعکس اون ک همش همین کار هارو میکنه واسه همین رومم نمیشه بهش بگم

اره کلا با همه حتی غریبه ها سریع گرم میگیره و و و  من اصلا کاریش ندارم اتفاقا خیلی سعی میکنم خ ...

اره تو خودتو ادم بده نکن به چند باری نامزدت سرسنگین رفتار کنه درست میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اره بعد من نمیتونم بزارم پای اینکه خب دختره شاید منظور بدی نداره چون کل فامیل میدونن دختر خوبی نیست ...

اون هیچ حقی نداشته نامزدت رو بغل کنه و نامزدت هم هیچ حقی نداشته اونو بگیره بغلش بعدم ی بار که تو جمع بودید بهش بگو بگو عزیزم شما با همه ی مرداد و پسرای غریبه آنقدر خودمی رفتار می‌کنی؟ بعد هم ی لبخند اینجوری بزن😊