2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید خواهرا💔

230 بازدید | 35 پست

من آذر ماه سال پیش عروسی کردم حدودا ۹ ماهه من خدم خیلیییی عاشق بچم ولی شوهرم میگه تا موقعی که خونه نخریدم و تو رفاه زندگی نکردم بچه نمیخوام باید موقعی بچه بیارم که هر چی خواست واسش همون موقع فراهم کنم .

ولی من شدیدا بچه میخوام و هر روز سر این ماجرا باهم دعوا داریم 

سن من ۱۷ شوهرم ۲۳

راهنماییم کنید که چجوری به حرفش گوش کنم

چون خودش بهم گفته بود یه سال بعد عروسی الان زده زیرش میگه موقعی ک تو رفاه باشم بچه میخوام منم دلم میخواد تفاوت سنیمون با بچه کم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا من با ۱۷ سال سن هنوز خاله بازی میکنم پس؟😶‍🌫️

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

آخه اینقد فاصله سنی کم با بچه؟؟؟؟؟

عزیزم خوشی رو از خودت نگیر هنوز خیلی زوده برات

حق با شوهرته. عقلش کار میکنه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
تو خودت هنوز بچه ای حتی نمیتونی گواهی نامه بگیری و خیلی کارای دیگه چه عجله ای داری در تعریف سازما ...

وای جر😂😂😂😂😂😂

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
حالا عجله نکن سن خودتم کمه

علاقه‌ی شدیدیییی به بچه دارم حس میکنم تفاوت سنی کم با بچه خیلی خوب میشه 

چون خودمم خواهر و برادر ندارم واقعا نیاز دارم که یه همدم از وجود خودم پیشم باشه

هنوز خییییلی زوده برات برو کیف کن از زندگیت بچه یکعالمه دردسر داره از وقتی به دنیا میاد یه روز خوش دیگه تو زندگیت نمیبینی یک لحضه فکرت اروم نمیشه از جوونیت لذت ببر با خیال راحت برو سفر برو بازار برو پیاده روی برو باشگاه هنوز جوونی از زندگیت لذت ببر بعد 

علاقه‌ی شدیدیییی به بچه دارم حس میکنم تفاوت سنی کم با بچه خیلی خوب میشه  چون خودمم خواهر و برا ...

تو هنوز وقت عروسک بازیته دختر خوب

بچه داری مگه راحته؟ پدر ادم درمیاد 

عجله نکن 

علاقه‌ی شدیدیییی به بچه دارم حس میکنم تفاوت سنی کم با بچه خیلی خوب میشه  چون خودمم خواهر و برا ...

منو مامانم ۲۰سال تفاوت سنی داریم بازم زیاده تفاهم نظر تو هر سنی هست ایشالا خدا بهتون زودتر خونه بده ب هرچی میخوای برسی زندگی خودتو بخاطر این چیزا خراب نکن