2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشته باش انشالله که همه چی خوبه جنسیت رو ان تی گفته بود بهت؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ایشاله خوبه نگران نباش به این فکرکن امروزقراره انگشتاشوببینی بفهمی دخمله یاشازده پسرمماخشو(دماغ)ببینی خداااااا دلم خواس بوسش کنم نی نی رو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ایشاله خوبه نگران نباش به این فکرکن امروزقراره انگشتاشوببینی بفهمی دخمله یاشازده پسرمماخشو(دماغ)ببین ...

قربون محبتت دعاکن برام 

ان شالله خدا هرچی میخوای و ب صلاحته بهت بده

کدوم سونو رفتی  تحت نظر کدوم دکتری کدوم بیمارستان میخای زایمان کنی  اخه منم مشهدیم

من ک هنوز اولشه دکتر مشخصی ندارم

برازایمان و بیمارستانم ب نتیجه نرسیدم

سونوهم هردفعه میرم ی جا😅شماکه اخراشی چیکارکردی؟کجامیخوای زایمان کنی؟

قربون محبتت دعاکن برام  ان شالله خدا هرچی میخوای و ب صلاحته بهت بده

ممنون چشم دعامیکنم سالم وسلامت بیادتوبغلت وایشاله دانشگاه رفتن وعروسیشوببینی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من ک هنوز اولشه دکتر مشخصی ندارم برازایمان و بیمارستانم ب نتیجه نرسیدم سونوهم هردفعه میرم ی جا😅شم ...

عه چرا اخه

من دکترم بیمارستان مهر مادر  و امام حسین هس 

چون امام حسین نزدیکه خونمه میرم همینجا 

سونو هم یا پیش دکتر فرشچی رفتم یا سوسن ضابطی 

دکترمم فاطمه جودی  بود 

کلینیک سلامت مادران ایرانی هم ثبت نام کردم کلاس امادگی زایمان با همسرم رفتم استخر بارداری باهاشون رفتم یوگا و ماساژم دارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40