2777
2789
عنوان

هرچی نیازه درمورد کراتینه بدونین

103 بازدید | 6 پست

من یه آرایشگر اصفهانی هستم و گفتم چون دیدم خیلی تاپیک درمورد کراتینه زده شده اینو بزنم و توضیحاتی بدم.

اول این که کراتینه اصلا ضرر نداره مگر این که مواد خوب نباشه و فرماندهی قاطیش کرده باشن یا اتوکشی توسط آرایشگر درست انجام نشده باشه. پس حتما پیش یه آرایشگر مطمئن برید و دنبال ارزونی نباشید.

کراتینه معمولا ۹ ماه تا ۱ سال موندگاری داره و بعدش هم موها به حالت قبل برنمیگرده و فقط موج میگیره، بازم میگم اگه مواد و کار آرایشگر خوب باشه.

نانوژل یا آنزیم ماندگاری بالای ۳ سال داره ولی فقط روی موی نچرال میشه زد.

برای این که موهاتون آسیب نبینه مو رو اول باید بسترسازی و درمان کنین و بعد کراتینه کنین.

پروتئینه هم توی کوتاه مدت صافی داره و برای موهای فرفری فر موها رو باز میکنه ولی بیشتر جنبه درمان خشکی مو رو داره.

بهتره بعد از کارهای صافی و احیا یا قبلش چربی کف سرتون رو کنترل کنین که بعدا ریزش نگیرید. کسایی که بعد کراتینه ریزش مو میگیرن علتش اینه که فری سولفات استفاده میکنن و قبلا چربی کف سر رو کنترل نکردن. اینطوری چربی سر بیشتر میشه و چون ساقه موها سالم شده و سنگین ریزش اگه داشتن تشدید میشه.

بهتره قبل و بعد کراتینه کار اسکراب اسکالپ انجام بدید.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

اگه خانومای اصفهانی مشاوره و آنالیز رایگان کف سر و مو نیاز دارن با دستگاه تخصصی انجام میدیم با این شماره تماس بگیرید و نوبت رایگان بگیرید

09223100392

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهامو پروتئین  کردم خیلی ریخت کلا فری سولفاتو کنار گذاشتم فقط شامپو معلمولی کافئین دار میزنم ریزشم کمتر شده ولی بازم میریزه حتی ی دوره بیوتین زدم الانم آهن و زینک میخورم .خیلی پشیمونم که پروتئین کردم چون موهام همونجوری قبلشم بی جون بود الان که دیگ افتضاح شده 😭😭😭برای پرپشت شدن پیشنهادی ندارید برام؟

اگه خانومای اصفهانی مشاوره و آنالیز رایگان کف سر و مو نیاز دارن با دستگاه تخصصی انجام میدیم با این ش ...

سلام عزیزم ببخشید تز مدت تاپیکتون خیلی گذشته اما میخواستم در رابطه با رشته اقتصاد ازتون سوال بپرسم