2777
2789
مرسی عزیزم همچنین اینجور بهت بگم ک چیز خاصی یادت نمیدن اینو وقتی بری کارورزی میفهمی ک هیچی بلد نیست ...

من اصلا نمیدونم چ کار کنم 

کنکورم و خراب کردم سنمم بالاس 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم. شنیدم سخت تر هوشبری قبول میکنن بنظرتون چقدر شانس دارم قبول شم؟؟ سوابقم خوبن رتبه‌م هم قا ...

کجا سخت تر قبول میکنن؟ مهاجرت ؟ 

فقط ایران و عمان فک کنم رشته ای به نام هوشبری دارن چون اکثر جاها باید ارشد پرستاری هوشبری بخونن اگه قصد مهاجرت نداری بهتره هوشبری 

با رتبه بیشتر از پرستاری هم قبولی مثل ۱۵ هزار و اطرافش 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من اصلا نمیدونم چ کار کنم  کنکورم و خراب کردم سنمم بالاس

در مرحله اول شل کن

رشته های ک دوست داری و بنویس 

مثلاً ادبیات ،نمایش ،پرستاری ، تربیت بدنی هرچی دوست داری 

بعد بازار کارشونو درنظر بگیر 

بعد مشورت کن 

بعد فکر کن رو انتخابت 

هر رشته ای سختی داره 

من یکسال پست کنکور موندم اشتباه کردم شما اشتباه نکن برو بخون درستو

در مرحله اول شل کن رشته های ک دوست داری و بنویس  مثلاً ادبیات ،نمایش ،پرستاری ، تربیت بدنی هر ...

منم اشتباه کردم دوسال موندم 💔💔💔😔😔😔

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

کجا سخت تر قبول میکنن؟ مهاجرت ؟  فقط ایران و عمان فک کنم رشته ای به نام هوشبری دارن چون اکثر ج ...

نه کلا دانشگاها سخت برمیدارن، محدود. برای مهاجرت هم رشته هوشبری دارن، ولی اسمش متفاوته فقط. حالا مهاجرت بیخیال من میترسم انتخاب کنم این رشته رو قبول نشمممم:)))))

نه کلا دانشگاها سخت برمیدارن، محدود. برای مهاجرت هم رشته هوشبری دارن، ولی اسمش متفاوته فقط. حالا مها ...

خب ۱۵۰ تا انتخابه 

قبول نشدی هم انتخابای بعدی هستن ضرر نکردی 

میگم از پرستاری قبولیش راحت تره 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خب ۱۵۰ تا انتخابه  قبول نشدی هم انتخابای بعدی هستن ضرر نکردی  میگم از پرستاری قبولیش راح ...

فقط بین اینا میکرو و هوشبری دوس دارم اخه… علوم ازمایشگاهی هم رتبم نمیرسه متاسفانه. بهم میگن با سوابق هم ثبت نام کن شانست بره بالا نمیدونم چیکار کنم دیگه