2777
2789

نیتت چیه گلم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فال بلدین

نه گلی ، در کل ب فا۵ال اصلا معتقد نیستم چون از اینده فقط خدا میدونه 

استخاره رو معتقدم 

ولی گلم استخاره ب هرچیزی تعلق نمیگیره فقط ب چیزایی تعلق میگیره ک مثلا میخوای ازدواج کنی سر خواستگار  میری با خدا مشورت میکنی ک از نظر خدا وصلت خوبه یا بد 

یا ی زمینی میخوای بخری میزی با خدا مشورت میگیری

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
هم برای ازدواجم میخوام  هم ۲۴ ی دادگاه مهم برای نامزدم هست میخوام ببینم خوبه یا بد

گلم استخاره ب هرچیزی تعلق نمیگیره فقط ب چیزایی تعلق میگیره ک مثلا میخوای ازدواج کنی سر خواستگار  میری با خدا مشورت میکنی ک از نظر خدا وصلت خوبه یا بد 

یا ی زمینی میخوای بخری میزی با خدا مشورت میگیری

هر وقت دلت گرفت برو خودت نه کسه دیگع

خودت حرفتو ب خدا بگو و فران و باز کن هر صفحه ای اومد همون صفحه معنیشو بخون انگار خدا داره باهات حرف میزته کاملا جوابتو مسگیری طبق تجربه میگم😍