2777
2789
عنوان

علت خواب دیدن زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7164 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فورا همینکه یه چرت هم بزنم خواب میبینم از لحاظ روحی که داغونم ولی نمیدونم میشه اسمشو افسردگی گذ ...

برای شما احتمال داره دلیلش همین باشه 

یکی از دلایل زود رفتن به مرحله رم خواب افسردگی هست 

پیشنهادم این هست اگر افکار خودکشی هم دارید نظر یک روانپزشک هم بپرسید 🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

میشه کاملتر توضیح بدین دوست عزیز

ما شش مرحله خواب داریم، مرحله اول، بیداری و حالت خواب آلودگی هست، مرحله دوم چرت زدن جوری که فرد احساس می کنه اصلا نخوابیده رحله سوم خواب سبک مرحله چهار خواب متوسط و پنج خواب عمیق که هرچی شخص رو صدا می زنیم جواب نمیده و انگار شخص خدای ناکرده مرده ه شش مرحله ای هست که تمام خواب ها به یادمون میاد 

اما اگر دیر یا فورا وارد مرحله آخر بشیم يعني یک مشکل او زندگی یا بدن مون وجود داره با مشکل خواب پیدا کردیم 

البته این ها احتمالات هست 

من چشمام بزارم روهم خواب میبینم ده بارم بیداربشم بخوابم دوباره خواب میبینم یا ادامش

یعنی اون مراحلی که عرض کردم تو کامنت قبل، رو هم تجربه نمی کنید؟ 

سلام عزیز ببخشید دیر ج دادم من از کامنت قبلتون فقط گزینه ۵رو ندارم بقیه شو دارم

سلام عزیز دام، نفرمایید بزرگوارید 🌹

آهان اگر مشکلات جسمی یا روحی خاصی ندارید و خواب تون هم کافی هست احتمال داره طبیعی باشه