منو راهنمایی کنید برم باشگاهِ چی؟ 50 کیلوام، نمیخوام چاق شم حالا تا 53،4 بشم خوبه ولی نه بیشتر، اما بدنم داره شل میشه، بشدت ماهیچه هام ضعیفه، از اونطرف دکتر بهم گفته روزی یکساعت رقص داشته باشم، خواستم برم باشگاه از اینایی که شاد شنگولن میرقصن😁😁اما دختر داییم گفت لاغر میشی و... گفت برو بدنسازی، نمیدونم الان چی بهتره واقعا، ممنون میشم راهنماییم کنید، اصلانم اسم خاصی از این رقص مقصا بلد نیستم، بهم بگین دقیق باشگاه چی برم♥️♥️
عزیزم رقص که بدنتو نرم میکنه بیشتر، پیشنهاد من اینه شما برید کراس فیت اگر هم رقصی دوست دارید که بدنتون سفت بشه زومبا ولی کلاس رقص عربی و نمیدونم اینا رو نرید چون بدنتون نرم میشه و سفتی بوجود نمیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب تغذیه م خیلی عادیه، یعنی میشه گفت کم غذام بخاطر همین میترسم، ولی از طرفی باید فعالیت مثل رقص داشته باشم، حالا اون فعالیت آیا باعث سفت شدن ماهیچه هم میشه آیا؟؟
عزیزم ببین زومبا شما رو سفت میکنه و رقصی هم هست یه جورایی ماهیچه های سفتی میزنی منتهی به نظر من کرا ...
وای خیلی دوس دارم هیکلم خوب بشه😍😍
اما یه چیزی من خیلی تنبل بودم و همیشه خونه بودم، الان رفتم یه سرچ کردم درمورد کراس فیت دیدم دویدن داره بارفیکس و... حس کردم من برای شروع این ورزش رو نکشم، آیا واقعا اینجوریه که من خوندم یا نه؟؟