2777
2789
عنوان

اگه مشکلی داری بیا

173 بازدید | 14 پست

سلام

من بنده خوبی نبودم و نیستم گناه تو زندگیم زیاد کردم خیلی زیاد

اونم گناهای کبیره

مخصوصا دوران مجردی که بعدها تاوانشو پس دادم

خیلی سختیا کشیدم که مطمئنم مال اون گناهاست

توبه کردم ولی بازم کار خاصی نکردم و نمازامم یکی در میون می خونم

امسال با این اتفاقای اخیر دیگه خیلی ایمانم کم شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

محرم امسال گفتم دیگه هیئت نمیرم امسال 

تا حالا میرفتم چی شد 

تا اینکه یکی از همسایه ها منو برد یه روضه خونگی 

منم به خاطر اینکه حوصله ام سر رفته بود رفتم 

دیدم یه پارچه وسط پهنه دور تا دورش تسبیحه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

محرم امسال گفتم دیگه هیئت نمیرم امسال  تا حالا میرفتم چی شد  تا اینکه یکی از همسایه ها م ...

خب بقیه اش

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو ی تایپیک گفتی تو ۴ماهگی ب پهلو خابیدی و دعای توی مفاتیح رو خوندی قبلش سونو رفته بودی؟؟ من ی دختر دارم الان ۴ماهه باردارم دیروز رفتم سونو دختره ناشکری نمیکنم ولی دوس دارم پسرباشه میشه ب نظرت؟

لایکم کنییینننن 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

http://Dadashreza.com

این سایت واسه کسی هست که بدترین کار ها رو تو مجردی کرده و الان توبه کرده و ۱۸۰ درجه تغییر کرده،دوس داری یه سر بزن بهش اگه خوشت اومد عضو کانالش شو ،قشنگ باحرفاش تو رو توجیه میکنه ،برای هر موردی که مشکل داری...

سلام عزیزم تو ی تایپیک گفتی تو ۴ماهگی ب پهلو خابیدی و دعای توی مفاتیح رو خوندی قبلش سونو رفته بودی؟؟ ...

رفته بودم ولی جنسیتش مشخص نبود ببین مادر من ۱۱ تا نوه داره که ۹تاش دخترن فقط من و خواهرم که هر دو تو ۴ ماهگی ایندعا رو خوندیم پسر دار شدیم

من این تاپیک رو دو ماه پیش زدم چون کسی نیومد توش ادامه شو نگفتم

رفته بودم ولی جنسیتش مشخص نبود ببین مادر من ۱۱ تا نوه داره که ۹تاش دخترن فقط من و خواهرم که هر دو تو ...

من جنسیت گف احتمالا دختره البته تو سیزده هفته ولی جفت خلفی ضربان پایین علائمم ب پسر میخوره اون روز گف دختره فقط گریه کردم میگم خدایا ناشکرنیستم ی پسر بده شوهرمم از تنهایی دربیاد منم دوتاشو داشته باشم 

رفته بودم ولی جنسیتش مشخص نبود ببین مادر من ۱۱ تا نوه داره که ۹تاش دخترن فقط من و خواهرم که هر دو تو ...

ان شاالله ک برامنم پسرشه.خاهرشوهرمم بعد دوتا دختر باردارشد و اون دعا روخوند الان بچش پسره