2777
2789
عنوان

بجها بیاین شمالم کوفتم شد بچممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 31 پست

عکس گرفتید؟

شیاف عالیه همون شیاف استفاده کنه 

ای بابا چه بد شد مسافرت با این همه ذوق بری بعد اینجوری شده 

امیدوارم درد پسرتون کم سه یه کم خوش بگذرونید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دخترمنم تواردومدرسه پاش ضرب دید بردم بیمارستان هزارتومن ازم نگرفتن ،مدرسه هی گفت فاکتور بیار ولی من ...

چرا فاکتور میخواستن ؟ وقتی پول ندادید هیچی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میبردی عکس مینداختی 

بعدم شکسته بند میبردی 

خطرناکه کج جا بیوفته خدایی نکرده 

ببر زودتر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چرا فاکتور میخواستن ؟ وقتی پول ندادید هیچی ؟

بچه ام بردن اردوبا پایی ضرب دیده تاغروب نگه داشتن نگفتن یه زنگ بزنیم به خانوادش غروب رفتم دنبالش پاش بطور وحشتناکی ورم کرده بود جوابشونم این بودخانم شما تفریح میری بچه ات مشکلی براش پیش نمیاد ؟دیگه خودم بردمش بیمارستان همه چی بابیمه حساب شد ،پولی ندادم که فاکتور بگیرم

عزیزم بیمارستانای دولتی اکثرا دانشجو هستن ولی دکترای خوبی دارن من شمالم و خیلی متخصص ها رو میشناسم حتی از تهرانم میان پیششون و ماه به ماه هم نوبت نمیدن ماشالله خیلی هم میان برای کارای زیبایی شمال چون قیمتشون به نسبت تهران پایین ترهاح

اتفاقا خیلی‌هاشون از دکترای تهران بهترن تجربه اش روداشتم که میگم

شما رشت یه دکتر خوب برا دیسک کمر میشناسی .من اونجا زندگی نمیکنم ولی شاید رفتیم یه مدت دیگ 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بچه ام بردن اردوبا پایی ضرب دیده تاغروب نگه داشتن نگفتن یه زنگ بزنیم به خانوادش غروب رفتم دنبالش پاش ...

ای وای چه بی انصاف و بی مسئولیت

که بچه تا غروب اونطوری درد کشیده

وای چقدر اعصاب خورد کن بی عقل و بی وجدان بودن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا ما که رفتیم سمت انزلی تا میفهمن تهرانی هستی فقط ازت اضافه تر پول میگیرن عوض مهمون نوازی پارسال رفتم ایلام میفهمیدن از تهران رفتیم همش مهمونم میکردن و تخفیفات خوب میدادن  شمالی ها هم دقیقا برعکس تا بفهمن مسافری برات کیسه میدوزن یه کاری میکنن رفتین اونجا همه چی از خونه ببرید و خرید نکنید !!

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
والا ما که رفتیم سمت انزلی تا میفهمن تهرانی هستی فقط ازت اضافه تر پول میگیرن عوض مهمون نوازی پارسال ...

منم امسال دوباررفتم سرعین اوضاع همین بود این موضوع ربطی به جاهای خاص نداره شمال توریسیته ،درضمن اومدن مسافرا برای ساکنین زیادخوبم نیست باعث میشه همه چی گرون تربشه ،فکرکن فلفل دلمه ای رودیروز ۸۰ خریدم بعدخواهرم تهران کیلو ۶ تومن چقدر تفاوت

ای وای چه بی انصاف و بی مسئولیت که بچه تا غروب اونطوری درد کشیده وای چقدر اعصاب خورد کن بی عقل و ب ...

بچه روبردم بیمارستان گچ گرفتم چندهفته مدرسه نرفت دقیقا موقع امتحانات ترم دوم توخونه یه بالش زیرش بود خودش می کشید از کلاساش افتاد حتی یه زنگ نزدن

بچه روبردم بیمارستان گچ گرفتم چندهفته مدرسه نرفت دقیقا موقع امتحانات ترم دوم توخونه یه بالش زیرش بود ...

خیلی بی شعورن

باید شکایت میکردی .... درسته اتفاق میفته ولی حداقل وطیفه شون این بود زودتر بهت اطلاع بدن

یا خودشون ببرنش بیمارستان