2777
2789
عنوان

بهترین پزشک ناباروی و IVF درتهران

451 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان

میشه لطف کنید بهترین پزشک زنان که برای آی وف اف نتیجه میده بهم معرفی کنید.

متشکرم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ناباروری
2
100%
آی وی اف
0
0%

آی وی اف تو مراکز ناباروری انجام میشه

پزشک زنان توش دخالتی نداره 

فقط قبلش معرفی میکنه و وضعیتتون رو برسی میکنه و قرص میده و حالا بعدش دوباره پیگیرتون هست

تو خود روند آی وی اف ولی دخالتی نداره

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک دارو و تخمک کشی و انتقال رو انجام میده . چجوری دخالت نداره؟

اونایی که اونجا کار میکنن با کسی که شما میری مطبش متفاوته ، بیشترشون یا دکترای جنین شناسی دارن یا مثلا فوق دکترای نازایی دارن 

صرفا پزشک زنان نیستن

مرکز رویان خوبه من خودم نتیجه نگرفتم هنوز ولی خیلی معتبره

رویان برای اولین بار رفتم بنظرم شیر تو شیر بود اصلا نمیفهمیدم کدوم پزشک بهتره و شانست به هرکدوم برات نوبت بدن.از روالشون خوشم نیومد

اونایی که اونجا کار میکنن با کسی که شما میری مطبش متفاوته ، بیشترشون یا دکترای جنین شناسی دارن یا مث ...

خب منظور منم همینه ینی یک پزشک برای کار ای وی اف میخوام برام معرفی کنید.

حالا کدوم پزشک کدوک مرکز؟

رویان برای اولین بار رفتم بنظرم شیر تو شیر بود اصلا نمیفهمیدم کدوم پزشک بهتره و شانست به هرکدوم برات ...

شما چند بار انجام دادید؟

دکتراشون تیمی کار میکنن.چیزی که مهمه جنین شناسی که کارشون خوب باشه

خب منظور منم همینه ینی یک پزشک برای کار ای وی اف میخوام برام معرفی کنید. حالا کدوم پزشک کدوک مرکز؟

توی مراکز پزشک هایی که خودشون دارن انجام میدن 

راجع به تهران من اطلاعی ندارم