2777
2789

مایونز عالیه هرچی بیشتربزنی بسرش بهتره کل موهاشو عاقشته به سس مایونز کن و کلاه پلاستیکی بزار روسرش یه شب تا صبح بمونه بعد بره سرشو تمیزبا دوسه بار شامپو کردن بشوره بعد موهاشو با نرم کننده عاقشته کنه وباشانه دندانه ریزچوبی خوب ازریشه شونه کنه بعد بذاره موهاش خشک شن بعد یکی بشینه با اتو درجه بالا موهای سرشو دسته کوچیک کوچیک اتوکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشو کوتاه کنید

هر روز حموم بره 

بالشت و پتوی مخصوص داشته باشه 

به عنوان کسی ک ۳ بار شپش گرفته میتونم بگم راهی نداره و خود به خود از بین میره

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

فردا بهت میگم...الان زندادشم خوابه

معجزه میکنه

ببین فکر کن یه خانواده چند سااااااااال درگیر شپش بودن...همه راهکار ها رو امتحان کردند،اما نتیجه نگرفتن تا اینکه با استفاده از این پودر،شپش از همهشون رفت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

آغشته!

شامپو لیندان دوبار به فاصله یک هفته برای همه اعضای خونه. شستشوی همه ملافه ها حوله لباس شال و روسری گلسر برس با آب داغ. خیس گردن ریشه موها با محلول آب و سرکه به مدت بیست دقیقه و بعد شستن و شونه کردن ردیف های خیلی باریک با شونه مخصوص یک شب درمیون و درآوردن تخم ها با ناخن از انتهای مو.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
مایونز عالیه هرچی بیشتربزنی بسرش بهتره کل موهاشو عاقشته به سس مایونز کن و کلاه پلاستیکی بزار روسرش ی ...

مو داغون میشه که....

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

مو داغون میشه که....

دیگه  بهترازاینکه شامپو شیمیایی بزنه بسربچه این راه بدون اسیب زیادهست سس مایونز که ظررنداره اون نرم کننده یاهمون ماسک موهم که اسیب زننده نیست فقط یه اتومیمونه که اونم بایکبار اسیب نمیزنه

من همین شامپو های معمولی میمالیدم به سر خودم و دخترم.ولی شونه مخصوص خریدم با اون هر روز سر دخترم و خودمو شونه میکردم.یعد سه روز کامل شپش برطرف شد.بنظرم شونه مخصوص از شامپو مهم تره