2777
2789

سلام دوستان شوهرم بیکاره ولی یک مقدار پس انداز داریم میخام خرید و فروش ماشین انجام بده کسی هست شغل شوهرش این باشه راهنماییم کنه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از هر چیزی باید زرنگ باشه

جنم داشته باشه

بتونه خط بگیره ک کی بازار ریزش داره کی قیمتا صعودیه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عموم بنگاه ماشین داشت خیلی خیلی زبون باز بود ۸تا بچه با سربلندی دانشگاه فرستاد بهترین ماشین همیشه زیر پاش بود ولی خوب دروغگویی خوبی بود خیلی ناله نفرین پشتش بوده هست الان زندگیش ازهم پاشید آواره شد نمیدونم‌والا شاید علتش چیز دیگه ی بود اما خیلی ناله نفرین پشتش بود

اول اینکه ترجیحا انقدر سرمایه داشته باشید که فقط یه ماشین نشه چون اگر بهردلیلی فروش نره یه مدت زندگیتون بهم میریزه ‌

دوم اینکه باید حتما مسائل فنی ماشین رو تا حدودی آگاه باشه و همزمان کارشناس و مکانیک مطمئن سراغ داشته باشه 

سود خوب بیشتر تو خرید خوبه تا فروش خوب 

در مورد سندها حتما اطلاعات کافی جمع کنید یه وقت به مشکل نخوره 

نامزد من که خیلی گوه اخلاقه  خبر مرگش نمایشگاه سواری و سنگین داره  بخوره تو سرش

اگه قصد جدا شدن نداری و فقط اخلاقش بده تاپیک صلواتمو بخون

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه