خانوما مادرشوهرم آدم خیلی پرتوقعیه توی یک ساختمان بودیم همیشه ناراحت بود از ما ، همیشه پشت در فالگوش بود ، همیشه منو شوهرم دعوا میکردیم اون نیومد به من تیکه مینداخت ، بین نوه ها به شدت فرق میزاشت ، هرروز دخترش خونش بود و بیرون میرفتن من و نمیگفتن ، توقع داشتن شوهرم از راه میاد بره طبقه سوم دست و پاشونو ببوسه الویت اول بدونه بعد بیاد پایین راستش من تو خانواده ای بزرگ شدم که مردان خیلی زن دوستن و اینجور کارا قفله ، همیشه عصبی بودم چون عذابم میداد ، منت خونشو میداشت در صورتی که به دخترشم خونه داده بود جدا شدیم اومدیم یه محله پایین تر مستاجر شدیم ، خونشو گرفت ، الان دخترش با اینکه دوتا خونه داره میشینه ، کارشوهرم عوض شد این دوسال ، حقوقش دو برابر شد ، زمین خریدیم ، جمله خدا گر ببندد دری زه رحمت گشاید در دیگری رو با تمام وجود حس کردم ، ولی خب مستاجرم و ماهی دو تومن میدم تا هفت سال دیگه که پول جمع کنم خونه بسازم ، اعصابمم آرومه ، درسمو شروع کردم ، گواهینامه گرفتم ، بنظرتون کار بدی کردیم اومدیم بیرون با وجود اجاره دادن ؟ ناراحت نمیشم راستشو بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من کار خوبی کردید. بعضی وقتا باید برای آرامشت بهایی بپردازی که مالی باشه بهتره. ماهی دو تومن خوبه. ان شاء الله به زودی خونه دار میشی. فقط بدگویی نکن از همسرت و نگو خوب شد جداسدیم. فقط محبتتون بیشتر کن تابفهمه الان آرامش بیشتری داره. این که اول بره دست و پای مادرشو ببوسه خیلی هم کار خوبیه. این همه سال بزرگش کرده. فقط تو بی احترامی نکن و بدگویی هم نکن. اوکی میشه. ان شاء الله
اینکه قطع رابطه کردینخوب نیست. وگرنه الان اعصابت آروم تره. همه چی که پول نیست
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
سلام دوستم ، آفرین بهتون که پول رو فدای زندگیتون کردید نه زندگی رو فدای پول
اعصاب راحت و آرامش الانتون خیلی خیلی با ارزشتره تا این که میخواستین اونجا بشینید یکسره هم جنگ اعصاب داشته باشید ، ضمن این که راه پیشرفت هم براتون زودتر و بیشتر باز میشه
هیچی به جز آرامش اعصابت مهم تر نیست خیلی هم صبر داشتی تا الان باهاشون تو یه ساختمون زندگی کردی...تاز ...
بعضیا میگن کاش بودی دوتومن تو جیبت میرفت ولی خب خدا پشتمون بوده چون کار شوهرم فرق کرد و حقوقش دو برابر شد یجورایی انگار خدا میبینه امیدوار شدم ، خودمم خیلی پیشرفت کردم اونجا بودم همش درگیر خاله زنگ بازی بودم الان که جدا شدم فکرم آزاد شده درس میخونم
سلام دوستم ، آفرین بهتون که پول رو فدای زندگیتون کردید نه زندگی رو فدای پول اعصاب راحت و آ ...
بله اونجا همسرم به امید مادرش بود ولی وقتی امیدش ناامید شد خودش کارشو عوض کرد و سخت کوشی کرد الان فقط امیدش خداس خودمم شروع کردم درس میخونم ، ولی میترسم یکم از این مستاجری