2777
2789

اگه تو رابطه ای هستین اگه در شرف ازدواجین اگه هی جلو پاتون سنگ انداخته میشه اینا رو نشونه ای از طرف خدا بدونید من تو دوستی که باهمسرم بودم هی یچیزی میشد از هم دور میشدیم هی خواستگاری هم عقب میوفتاد اخرش داد زدم سر خدا چرا خدایا ما رو قسمت هم نمیکنی الان میفهمم قسمتم نمیکرد چون میدونست چه بلاهایی قراره شوهرم سرم بیاره چون خدا دوسم داشت قسمت نمیکرد اخرش که داد زدم سر خدا قسمت کرد الانم به جدایی داره ختم میشه تازه میفهمم چقدر خدا دوسم داشته به بعضی چیزها زیاد اصرار نکنین حتما مصلحتی هست که نمیشه

بعضی وقتها دلت یچیزی میخاد ولی قسمتت نیست مصلحت نیست شاکی میشه اززمونه از خود خدا حتی بعدش اگه صبر کنی میفهمی خدا چقدر دوست داشته و میخاسته ازت محافطت کنه و چقدر بعدش اتفاق های خوبی برات قراره بیوفته

حالا یه چیز جالبی بهت بگم.منم چندین سال خیلی میخاستم یکیو.یه اتفاقی افتاد خیییییلی احساس خطر کردم.

رفتم اینقدددددد گریه کردم.گفتم هرچی صلاحه همون بکن خدااااا.بعدش دلم آروم گرفت ۲۰ روز بعد اومدن خاستگاری!

بهش رسیدم اما خوشبخت اصلا نیسم.همش میگم نکنه از ته دل نگفتم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتها دلت یچیزی میخاد ولی قسمتت نیست مصلحت نیست شاکی میشه اززمونه از خود خدا حتی بعدش اگه صبر ک ...

ببین عشق خیلی عجیبه.آدم میخاد اصرار نکنه اما واقعا نمیتونه واقعا نمیشه انگار.اصلا به نظر من دست خود آدم نیس

حالا یه چیز جالبی بهت بگم.منم چندین سال خیلی میخاستم یکیو.یه اتفاقی افتاد خیییییلی احساس خطر کردم. ...

عزیزم امیدوارم زندگی ات جوری تغییر بکنه که احساس خوشبختی بکنی  توکل به خدا

به قدری دلم رو شکوند که میگم اگه بهش نرسیده بودم‌.واسم قشنگ تر بید عشقم آخه مقدس بود خیلی.باورت نمیشه تا عقد کردیم هی نگاهش میکردم ببینم واقعا خودشه پیشم؟

اگه یکی میگفت مامانتو بیشتر دوس داری یا این آشغالو.نمیدونسم کدوم رو انتخاب کنم.

حیف دل ساده ی من

به قدری دلم رو شکوند که میگم اگه بهش نرسیده بودم‌.واسم قشنگ تر بید عشقم آخه مقدس بود خیلی.باورت نمیش ...

دقیقا منم تو عقد و ختی بعدش هر روز یجوری نگاش میکرذم و خدا رو شکر میکردم پیشمه با اینکه ازارم داده بود

من خیلی اصرار دارم بهش برسم به قیمت تموم شدن خوشبختیم😭

اصرار نکن اگه قسمتت نیست میدونم خیلی سخته ولی با خودت بگو خدا یچیزایی رو دیده و شنیده و میدونه که تو نمیدونی اگه قسمتت نباشه