2777
2789
عنوان

نوستالژی 🙈😭

158 بازدید | 13 پست

لی لی بازی میکردیم 

چسپونک چی

یادمه با خواهرم و دختر مهم ادکلن با بوی بهار نارنج میزدیم چه بوی داشت ساعت 6 صبح می رفتیم مدرسه 🙈💕😭

شما چی یادتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهمه چی یادمونه. یخمک. بیسکوییت ترد. منچ رو کاغذ. کارتون فوتبالیست‌ها،که همه عاشقش بودن. آن ...

ب جز یخمک هیچکدوم از اینارو ندیدم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

دهد هشتادم

همون.نه اینا برا دهه شصته.

فک کنم برا شما کارتون سگ و گربه و عمو پورنگ اینا بود.

عمو پورنگ که تو اوایل دهه ی هشتاد تو اوج بود.

و دیگه چیزی از دهه ی هشتاد یادم نمی یاد.من اواخر دهه ی هشتاد بچه کنکوری و پشت کنکوری و...بودم.و آخرای دهه ی هشتاد هم جومونگ خیلی مد شده بود و فک کنم فیلم حشمت فردوس.

همون.نه اینا برا دهه شصته. فک کنم برا شما کارتون سگ و گربه و عمو پورنگ اینا بود. عمو پورنگ که تو ا ...

خاله شادونه یادمه و چند تا برنامه بود ک مجریش خاله سارا (سارا رسول زاده) بود با یه پسره چشم سبز اینا یادمه 

اون موقع ک سریال جومونگ پخش می‌شد من مدرسه ام نمی‌رفتم 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

یادم اومد دوستش داشتم اما با دختر عمم 1 دوست پسر داشتیم اون برامون میاورد حالا نمیدونم چرا دستمون ن ...

قدیم بوده دیگه ملت میترسیدن🤣🤣🤣

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!