2777
2789
یعنی چی؟میشه با مثال توضیح بدی من نمیفهمم دارم میمیرم از استرس

یعنی مثلا من پارسال دیپلم‌گرفتم 

امسال چند درسو خرداد ۱۴۰۲ ترمیم زدم همون درسا با توجه به خرداد ۱۴۰۲ تراز دهی میشه اینی که شما گذاشتی هیچ سندی نداره 

کی گفته اینو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثلا من پارسال دیپلم‌گرفتم  امسال چند درسو خرداد ۱۴۰۲ ترمیم زدم همون درسا با توجه به خردا ...

اگه امسال مثلن ریاضی ۱۵ شده باشی ولی سال قبل ریاضیتو ۱۹ شده باشی نمره ۱۵ تراز بیشتری بهت میده ولی سنجش بی انصاف ۱۹ رو تاثیر میده تو کارنامه

ببین من دیپلم ۹۵ دارم اگه ترمیم بزنم با نمره های قبلیم تراز میزنن؟ چطوریه این؟ یعنی حتی اگه نمره ه ...

راجب این هنوز خیلی توضیح ندادن 

اما ظاهرا ترمیم هم بزنی باز سالی که دیپلم گرفتی مهم و معیاره

ساکورا شکوفه درخت  گیلاس  🍒
اگه امسال مثلن ریاضی ۱۵ شده باشی ولی سال قبل ریاضیتو ۱۹ شده باشی نمره ۱۵ تراز بیشتری بهت میده ولی سن ...

اینکه آره متاسفانه فقط نمره بیشتر رو میذارن کاری ندارن تراز کدوم بیشتره

اینهمه پول از بچه ها گرفتن برا ترمیم...الکی بود؟

اگه اینجوری باشه که غوغا میشه 

حتما ی اثری داره 

میگم که هنوز توضیح جامعی ندادن چون تازه امشب اعلام کردن از فردا پس فردا اعلام میکنن و توضیح میدن

الان فقط ترازها اومده؟ رتبه ها کی میاد؟ از روی ترازها میشه فهمید که طرف چی قبول میشه؟

بله 

نه نمیشه فهمید 

احتمالا هفته بعد ،فعلا اینو دادن بچه ها یکم سرگرم بشن😑

اگه اینجوری باشه که غوغا میشه  حتما ی اثری داره  میگم که هنوز توضیح جامعی ندادن چون تازه ...

ریدم تو خودشونو اعلام نتایجشون اخه اینا به فکر پول دانش اموزان؟؟؟ اینا فقط به فکر جیب خودشونن