2777
2789
ممنون گلم

گلم جنسیت بچه هات چین؟

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرخوب،منم دوست داشتم همینطوری باشه خیلی خوب خداسلامتی بده به منم همینطوری بچه دوم وسوم بده

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
حرفات ارومم کرد نه گلم ناراحت نیستم خداروشامرم،فقط توروخدا ببین تاپیکارو،این کار ممکنه برای هر کی ات ...

اینجا اینجوری تا حرف بزنی میگن چرا بچه اوردی جلوگیری نکردی...  حالا شده چیکار کنم بچه هام و بندازم بیرون 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

عزیزم سخته ولی دیگه اتفاقیه ک افتاده من ی باوری دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته ۲ساله درتلاشم مرتب نه ولی هرسری تحت نظر برای دومی هرسری تخمک های خوب یسری تخمک بد نمیشم ک‌ نمیشم ...

خداروشکر کن از بابت بخشیدن هدیه های قشنگش قطعا توانشو دیده توی وجودت خداروشکر کن 🌺❤️❤️❤️برات دعامیکنم بارداریت ب بهترین حالت ممکن و با ارامش بگذره❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
ارع گلم خدا داده،من چند ماهی نیومدم نی نی سایت فقطتوروخدا ببین یه تاپیک گذاشتم چه حرفا بهم زدند،ممنو ...

منم پسردخترم شیرب شیرشدن کمک دست مامانم بودبااینکه راهش دوربودخداروشکرگذشت الان هم بازی خوبی هستن اصلا نترس نگران نباش

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏

یعنی چی همتون میگید چه زود چه بد

خجالت بکشید! دارید بایه خانوم باردار صحبت می‌کنید. حواستون باشه

خدا خواسته.. بدون اجازش برگ درخت نمیوفته چه برسه یه آدم بخواد متولد بشه

احساس قدرت میکنید وقتی به زن حامله که حساسم هست هی چرا چرا میکنید؟ 

عزیزم سخت هست ولی مهم نیست.. خدا خواسته حتما تو قدرتش داری.. لذت ببر از مادرشدن دوبارت... قراره خونتون کلی رنگولعاب بگیره.. مبارک باشه

مجری شبکه خبر هست المیرا شریفی مقدم همین طوریه

اره همون

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
حرفات ارومم کرد نه گلم ناراحت نیستم خداروشامرم،فقط توروخدا ببین تاپیکارو،این کار ممکنه برای هر کی ات ...

مامان خوشگل حرف کسی برات مهم نباشه 

هرکی هرچی هم بگه شما میمونی و همسر و اونا دوتا فسقل 

خیلیا به منم گفتن سقط کن ولی مگه میشه؟ وقتی صدای قلبشو شنیدی بکشیش!!! 

حرف مردم باد هواس 

این همه تاپیک رو ببین دعا و التماس که خدا بهم بچه بده و این دفعه بشه و...

خداروشکر خداروشکر بدون هیچ درمان و دارویی خدا دوتا. دسته گل به شما و دوتا هم به من داده 

سختیش مال ماست کیف و لذتش هم همینطور 

هرکی هم که اونجوری میاد نظر میده واقعا باید از آینده خودش بترسه چون خداوند معلوم نیست چی رو قراره روزی شون کنه