2777
2789
ممنون گلم بله کمکی دارم

خب نگران نباش سختیش یه ساله بزرگتر که میشن تازه کیفم میکنی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط دیدم یکی بچه اولش فروردین بود بچه دوم اسفند همون سال😵‍💫

مجری شبکه خبر هست المیرا شریفی مقدم

همین طوریه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مطمئنا ناخواسته شده چرا اینقدر اذیتش میکنید  سخته عزیزم ولی خدا توانایی شو بهت میده نگران نباش ...

ارع گلم خدا داده،من چند ماهی نیومدم نی نی سایت فقطتوروخدا ببین یه تاپیک گذاشتم چه حرفا بهم زدند،ممنون گلم انشاالله

آره دختر دوست مامانم بود تازه دومیش دوقلو هم بودن خیلی راضی بود همش اینستا فیلم میزاشت مادلمون میرفت سه تا بچه فوق العاده تپلی بودن انقدر بامزه بود که نگو😍

الان انقدر باهم خوبن و هوای همو دارن که من حسودیم میشه🥲

تو اینهمه تاپیک‌ و متلکاش واقعا خدا بهت سلامتی بده

عزیزم دوستان بیشتر بخاطر سزارین بودنت میگن اگر نه بچه پشت هم  مساله ای نیست اگر زایمانت طبیعی بود . اگر دو قلو بود حتی بهتر بود 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خدا داده گلم‌قصد بارداری نداشتم

گلم اشکال نداره باهم بزرگ میشن

منم دوتا پسرام یکی ۱۰یکی ۱۱ساله ان انگار دوقلو بودن 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤