2777
2789

خدا خواسته و بهت نعمت داده پس ناشکری نکن و مطمئن باش خدا خودش بهت کمک میکنه 

اختلافشون تقریبا ی ساله و عالیه با هم دوست و رفیق میشن ی مدت سختته ولی بعد راحتی 

منم دومی رو زود خدا خواسته باردار شدم اوایل خیلی ناراحت بودم ولی وقتی خدا داده ناراحتی نداره 

مرگ و زندگی فقط دست خداست پس خوشحال باش و سعی کن حسابی به خودت برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خوبیش اینه باهم بزرگ میشن و تنها نیستن هم بازی هم میشن ولی خب عصاب خوردی ام داره .. درکل سخته .. میذاشتی شکمت بهترمیشد خودتو تقویت میکردی بعد. حالا شده دیگه خدا حفظشون کنه وبه شما توان مضاعف🦋

من سر یک سال بار دار شدم دوقلوهم بود اصلا هم همچین مشکلی نشد تو دلش رو خالی نکن

انشالله که سلامت باشن من تجربه خودموگفتم ناجوردردمیکرد که چندبارم دکتررفتم ولی تازایمان نکردم خوب نشد

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
نه گلم شیرخشک میخورد

خوب پس کارت خیلی راحت تره خداراشکر یکم سختی میکشی ها ولی بعدا کیفشون رو میکنی و شکر خدا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)