2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باماشین میرم.اگه منظورت مترو و....من بلدنیستم.

ن عزیزم،منظورم اینه ونک کجا،یا کدوم مجتمع تو ونک لباس مجلسی میتونم پیداکنم

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
ن عزیزم،منظورم اینه ونک کجا،یا کدوم مجتمع تو ونک لباس مجلسی میتونم پیداکنم

جلوی پاساژ آسمان پیاده شو هم اونجارو بگردکه خیلی تعدادش محدودوخیلی شیک نیست ولی همون راسته رو بگیربرو بالابه یه پاساژ بزرگ‌میرسی که کلی مجلسیای ترک وبرندای معروف مثل تاریک ادیزو....داره

جلوی پاساژ آسمان پیاده شو هم اونجارو بگردکه خیلی تعدادش محدودوخیلی شیک نیست ولی همون راسته رو بگیربر ...

ممنونم عزیزم،اسم پاساژ بزرگه رو میشه بگید

پارکینگ داره؟

میشه بپرسم ازکجامیای برای خرید؟وچه سبکی مدنظرته؟

من تازه عروسم تهران زندگی میکنم،نمیدونم چون خیلی وقته مراسم نداشتیم(خودم ن عروسی گرفتم کرونا بود ن خرید عروسی داشتم)و لباس مجلسی هایی که همیشه میخریدم سبکش کوتاه و دخترونه بود،الان اصلا نمیدونم چی قشنگه

ولی برای اقوام درجه یک میخوام دوس دارم خیلی خاص باشه 

من تازه عروسم تهران زندگی میکنم،نمیدونم چون خیلی وقته مراسم نداشتیم(خودم ن عروسی گرفتم کرونا بود ن خ ...

ان شاءالله خوشبخت بشی.سعی کن پیراهن بلند ساده(ترجیحااگه شیکم وپهلو نداری وقدتم بلنده ساتن یامشابه برداری)هم سادست هم شیکه.دنبال کارای کارشده و...نرو که بعدچندسال خودتو توعکساببینی بدت میادوازهمه مهمتریه توصیه خواهرانه داشتم

سعی همین‌اول زندگیت پول جمع کنی وطلابخری.هیچ کس بعدعروسی یادش نمیمونه که عروس فلانی چی تنش بودولی اگه بعدچندسال نتونی ماشینتوبهترکنی یا....همه میگن.نمیگم نخرا.بخر.همیشه هم‌شیک باش(من خوراکم لباسای برنده)ولی اشتباهی که من کردم وتونکن.

ان شاءالله خوشبخت بشی.سعی کن پیراهن بلند ساده(ترجیحااگه شیکم وپهلو نداری وقدتم بلنده ساتن یامشابه بر ...

ممنون از حرف های خواهرانه ت

منو همسرم عاشق هم بودیم ولی دوتا مشکل داشتیم راهمون دور بود و تفاوت سطح مالی خانواده ها

همه مخالف بودن و انقد بهم گفته بودن که تو نمیتونی بدون پول زندگی کنی که گاهی خودمم میترسیدم،ولی خواستمو وایسادم تا قبول کنن،

نمیدونم این عشق بامن چیکار کرد که کاملا عوض شدم،انقد خرجامو کنترل کردم که خداروشکر هم خونه خریدیم هم ماشین

الان بعد مدتها میخوام برم پیش فامیلام عروسی (به شدت تجملاتی ان) خیلی دوست دارم یه جوری بایه تیپی برم که جلی حرف واسه کسی نمونه(بعد ازدواجم خیلی حرفا پشت سرم زده شد)

البته که بازم حواسم به جیبم هست،امیدوارم بتونم یه لباس خاص و درحد توانم پیدا کنم

خیلی گیجم نمیدونم چجور لباسی بگیرم

ممنون از حرف های خواهرانه ت منو همسرم عاشق هم بودیم ولی دوتا مشکل داشتیم راهمون دور بود و تفاوت سطح ...

به به.عشقتون پایدارباشه.افرین👏👏بری ببینی میاد توسلیقه همه هست.دسدت میاد ک بایدچی بخری..تاچه قیمت میخوای هزینه کنی؟وکدوم سمت تهرانی؟من چندتامغازه میشناسم خیلی کارای شیک وتک میارن والبته گرون