2777
2789
عنوان

سر دوراهی ام ..🥲

158 بازدید | 13 پست

راستش من الان یه خواستگاری دارم وقتی میبینمش دوس ندارم زمان بگذره دوس دارم پیشش باشم همش ، دلم میخواد بیشتر باهام حرف بزنه و قدم بزنیم و جوری که دلم میخواد این ازدواج اوکی بشه 

اما وقتی میره و ۲ روز میگذره انگار دیگه بهش حسی ندارم انگار حس میکنم باهاس ازدواج کنم نمیتونم عمیق دوسش داشته باشم...(قراره هفته ای ۱ یا ۲ جلسه صحبت کنیم بیرون بریم) و تا آخر ماه صفر فکر کنیم و جواب بدیم و از نظر خانواده ها اوکی هست 

به نظرتون طبیعیه؟ باهاش ازدواج کنم امیدی هست بتونم واقعا عاشقش بشم؟ جوری که دلتنگش بشم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رابطه ها اولش همینه.. یه خورده بگذره عاشقش میشی بدون اون دیگه نمیتونی ادامه بدی

واقعا؟ یعنی همین که پیششم و حس خوبی دارم ممکنه ادامه دار بشه؟🥺

عزیزم فکر کنم وقتی نزدیکشی اثر هورمون هات باشه    

😄

من خیلی خواستگار داشتم خیلی کم پیش اومده چنین حالتی داشته باشم

بقیشون نهایت تا جلسه دوم گفتم نه چون واقعا نتونستم ذره ای بهشون حسی داشته باشم 

باهاش بیشتر وقت بزار خوبی ها و بدی هاشو رو کاغذ بنویس ببین کدومش بیشتره اینک پیشش هستی حست خوبه نش ...

واقعا جای امیدواری هست به نظرت؟یعنی بعد ازدواجم ممکنه دلم براش تنگ بشه و دلم بخواد پیشش باشم؟🥺🥺

من خیلی خواستگار داشتم سنم داره میره بالا میترسم رد کنم دیگه  مث این نیاد

واقعا جای امیدواری هست به نظرت؟یعنی بعد ازدواجم ممکنه دلم براش تنگ بشه و دلم بخواد پیشش باشم؟🥺🥺 م ...

اره امید هس الان چون استرس داری اینجوری فقط خوب بشناسی برا سن عجولانه تصمیم نگیری ؟ شرایطش چجوریه پسره باب میلت هس؟

اره امید هس الان چون استرس داری اینجوری فقط خوب بشناسی برا سن عجولانه تصمیم نگیری ؟ شرایطش چجوریه پس ...

شرایطش خوبه ظاهرشم خوبه تو چندتا تاپیک قبل هم گفتم (عنوانش نظرتون درمورد خواستگار) کلا هرچی سنم اومد بالاتر  اینجوری شدم خیلی دل دل میکنم  

پدر مادرم راضین خواهرامم خوششون اومده ولی من دلم میخواد کسی باشه که واقعا دلم پر بزنه براش مثلا واسه عقدم ذوق داشته باشم 😄 الان وقتی میبینمش حس خوبی دارم ولی ۲ روز میگذره انگار بادم خالی میشه😄