2777
2789

علائمتون چی بوده؟ 

من سه ماهه شکمم بزرگ شده یبوست گرفتم و یسری علائم دیگه

هرکی میبینه میگه بارداری

اما پریودیم منظمه بی بی چک زدم منفی بود 

میدونم باید آزمایش بدم اما تو سفرم امکانش نیست تا برگردم خونه خودم از استرس میمیرم که

کسی هست با این علائم که بی خبر بوده از بارداریش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم باردار باشی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

خواهر شوهرم تا ۲۱هفته نمیدونست .اما خوب بچه شیر میداد و پری نمیشد برا همین شک نکرده بود .

اما جاری عمه م کلا تو بارداریاش پری میشه  بچه که توشکمش تکون میخوره اونوقت میفهمه بارداره .

دوتا بچه به همین منوال اورده🤭

منم بعد اقدام پریودم خیلی سبک بود بیشتر لکا بینی بود بعد پریودی بی بی چک زدم هاله انداخت ولی منم مثل شما شک دارم هنوز😄

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بله من دیدم. حتی طرف رفته سونو  داده جنسیت بچه رو هم بهش گفتن. طرف فک کرده کیست داره 😂😂 برا این سونو داده. میگفت حتی مث قبل پریود می‌شده ولی خیلی کمتر .

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏