2777
2789
عنوان

با نامزدم بهم زدم

270 بازدید | 10 پست

ی رفیق داره 24ساعت بهش میگه بریم بیرون بهش گفتم امروز نرو تو فکر بدهکاریات باش خودمونم قرار داشتیم گفت باش ظهری گفتم کجایی گفت خونم بعدش بی خبر و پنهونی با رفیقاش رفت بیرون تا چندساعت گوشیش در دسترس نبود فهمیدم بیرونه رفیقاشم سیگاری و مشروب خورن. عصبانی شدم تازه طلبکار بود میگفت کاری نکردم درصورتز که من برا سوپریم باید بهش خبر بدم. اعصابم خورد شد کلی کتک کاری کردیم بی پولیش زدم توسرش پول ماشین رفیقاش زدم تو سرش اصلا متوجه کارام نبودم. بار اولش نبود بچه ها راحت بهم دروغ میگه. حقداشتم برا بهم زدن-?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از،این مشکلات که حقه 

سر کتک کاری کردن باید بهم میزدی اصلا 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بهترین کارو کردی 

پسری ک نداشت و عین خیالش هم نیست 

همون بهتر ک بهم بزنی 

در ضمن بعضی ها خیلی پایه رفاقت هستن اما زمان تعیین میکنن برا دوستان 

اما این ک ۲۴ ساعته ول باشی نمیشه