2777
2789

بعصی اوقات عصبا خراب میشه اصلا نمیدونم باید چی کار کنم بعد سره همین با همه دشمن میشم با همه قهر میکنم با همههه😂😐 بعد چون اونا خیلی غرور دارن منم عینه خودشون پا پیش نمیزارم برا آشتی بعد واقعا خسته میشم

چی کار کنم زندگی شیرین بشه و اون چیزی که میخوام بشه؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

میخوابم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

ترو خدا یه راهی بدین😑

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوابم

همش که نمیشه خوابید 

اهنگ گوش میدم من همیشه به اهنگام پناه میبرم

آرومم نمیکنه بعد اصلا من بحثم خیلی بیشتر از آهنگ گوش کردنه ، رونده زندگیم داغون شده

همش که نمیشه خوابید 

جدا از شوخی بخدا گاهی میگیرم میخوابم چاره ای ندارم😂💔 البته اینم بگم ببینی راه حل مشکلات چیه و برای حلشون برنامه ریزی کنی

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

ببخشید استاتر ...برام دعا کنین حالم خوب نی..برا نیتم صلواتی بفرستین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ترو خدا یه راهی بدین😑

با یه نفر مشکل داشته باشی با همه قهر می کنی؟!!

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

جدا از شوخی بخدا گاهی میگیرم میخوابم چاره ای ندارم😂💔 البته اینم بگم ببینی راه حل مشکلات چیه و برای ...

منم به خوابم میپردازم ولی واقعا نمیشه کل روز خوابید خوده آدم بدتر میشه حالش😐😁

جدا از شوخی بخدا گاهی میگیرم میخوابم چاره ای ندارم😂💔 البته اینم بگم ببینی راه حل مشکلات چیه و برای ...

خوابیدن راه حله خوبیه 

ولی وقتی یه بچه ی ۴ ساله کنارت باشه به خواب هم نمیتونی پناه ببری

با یه نفر مشکل داشته باشی با همه قهر می کنی؟!!

نه با کسی مشکل ندارم وقتی از یه جایی حالم بد باشه با همه سگی میشم بعد میبینم اونم سگی میشه دیگه تصمیم میگیرم با همه سگی بشم که این رفتارم ،رفتار متقابل خودشونه😑

ببخشید استاتر ...برام دعا کنین حالم خوب نی..برا نیتم صلواتی بفرستین

عزیزم فرستادم ان شالله حالت خوب شه تو هم واسه من دعا کن.

ما خودمون داغون شدیم بجای روند زندگیمون

همون روند زندگی باعثه داغونی ماعه