2777
2789
عنوان

خانوماى با سیاست یه لحظه بیاین

691 بازدید | 41 پست
من چند روز دیگه بله برونمه
تو این مدت با خانواده نامزدم تا حدودى رفت و آمد داشتم
بیرون رفتیم با هم
البته خیلى کم
با مامانش فقط یه بار رفتم بیرون یه باوم اومده خونمون
اون شبى که با هم رفتیم بیرون پیشنهاد پدر نامزدم بود به نامزدم گفته بود چون سحر یه کم خجالتیه و معذبه یه بار با مامانش و مامانت ٤ تایى برین بیرون
من نمیدونستم مامان نامزدم سر یه سرى از مسائل الکى ناراضیه ( قبلا تاپیک زده بودم )
قبول کردم و اونشب رفتیم و جو سنگینى بود اما اتفاق خاصى نیفتاد
چند روز بعدش من زیر زبون نامزدمو کشیدم و فهمیدم مامانش به ازدواج ما راضى نیست اونشبم که میخواستیم بریم بیرون مامانش هى بهونه میاورده که نمیشه نریم سرم درد میکنه بندازیم یه شب دیگه
حالا دوباره نامزدم میگه بیا جمعه با خواهرمینا بریم بیرون
من دیگه دلم نمیخواد قبل از بله برونم یا حتى عقدم باهاشون برم بیرون ولى نمیدونم اینو چه جورى به نامزدم بگم
اصلا سیاست ندارم
میخوام یه جورى بگم که خودم خراب نشم
چى بگم به نظرتون ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سحر جان منم باهات موافقم.بنظرم از خانواده ت بخواه بهشون بگن.از طرف خودشون بگن مثلا ما خیلی رسم نداریم قبل از عقد دختر با خانواده نامزدش بیرون برن و اون یکی دوبارم بخاطر شما اجازه دادیم..
بهش بگو الان نه بمونه واسه بعد از بله برون. اگه گفت چرا بگو آخه موردی نداره بریم! اون دفه هم نخواستم پیشنهاد باباتو رد کنم وگرنه مارسم نداریم
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
محدثه اونکه آره کلا نسبت به مامانش خیلى دیدم عوض شده ازش بدم اومده ولى درمورد خواهراش خودمم میدونم دارم تلقین میکنم ولى واقعا دست خودم نیست نمیخوام قبل از عقد دیگه باهاشون رفت وآمد داشته باشم
یا خدا سحر جان از حالا جبهه گیری نکن عزیزم اونا خانواده همسرتن و یک عمر باید در هر صورتی احترامشونو داشته باشی و باهاشون رفت و آمد کنی
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
این مال قبل از عقد. بعد از عقد چی؟فک کردی همه چی خوب میشه؟منم مادرشوهرم نمیخواستتم وقتی هم با هم رفتیم بیرون برای اولین بار خیلی اذیت شدم همش تذکر برای حجاب میداد و چن روز بعدشم فهمیدم ب ازد راضی نیس. برو باهاش صحبت کن شاید چیزی نباشه یا سو تفاهم باشه بعد اگ نامزدت تو گشی نیس ب ازد فک کن منم شوهرم مامانشو میشناسه و باهم خوشبخایم و گاهی اونا اذیت میکنن