2777
2789

خانوما من موهام خیلی بلند بود تا پاین کمرم 

جدیدا یکم موخوره شده بود که خودم مشکلی نداشتم زیاد نبود. اما خالم نمیدونم از روی حسادت بود یا چی هروقت منو میدید میگفت برو موهاتو کوتاه کن خراب میشه 

اینقدر گفت و گفت تا منم رفتم آرایشگاه 

بهش گفتم یکم فقط موخوره هام و بزن اما خیلی بیشتر زده و موهام خراب شده اینقدر گریه کردم و ناراحتم خدا میدونه 

کسی راه حلی چیزی بلده برای رشد موهام بگه زودتر بلند بشه؟؟؟؟؟؟

توروخدا اگه میدونید بگید😭😭😭😭😭😭😭

خیلی پشیمونم نباید به حرف خالم گوش میدادم موهام واقعا قشنگ بود 😭😭😭😭😭😭

موی موخوره دار واقعا ن قشنگه ن سالم 

الان خیلیا موهاشون بلنده 

قرار نیست همه ب شما حسادت کنن 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی موخوره دار واقعا ن قشنگه ن سالم  الان خیلیا موهاشون بلنده  قرار نیست همه ب شما حسادت ...

اخه موخوره هاش زیاد نبود بعد موهای خوده خالم کوتاهه و هی به موهای من گیر میداد الان واقعا بد شده خیلی ناراحتم