2777
2789

یهویی تو ذهنم داشتم به بدبختیام فکر میکردم 

یاد یه چیزی افتادم 

مامانمو خیلی دوست دارما 

ولی همیشه جلو ما میگه از بابام متنفره 

واقعا هم خیلی بهش ظلم کرده 

اما به عنوان مادر پدر تنها چیزی که از رابطه شون به من نشون دادن جنگ و دعوا و بی احترامی بوده 

من هیچ وقت عشق ندیدم 

اما یبار شنیدم که بابام تو آشپزخونه میگفت تو دوستم نداری مامانم میگفت اگر  اینجوری فکر میکنی خیلی نامردی 

خواستم بگم اگر مادر پدر هستید 

لطفا عشق رو به بچه هاتون نشون بدید و نفرت رو برای خلوت نگه دارید 

نه بالعکس 

تا یه مشت دیوونه که کمبود محبت دارن مثل من بوجود نیاد 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

دقیقاً

زن و شوهر دعوا هاشون رو جلوی بچه ها میکنند بعد ادای روشن فکرا رو در میارن عشق و محبت رو توی تنهایی میکنن 

کاش بزرگترا یاد بگیرن که عشق و محبت رو جلوی بچه ها انجام بدن

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»