2777
2789
عنوان

قفل گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
بابا نامزد دوستش ازش وسیله خریده بود بهش پیام داده زحمت دادم داداش دستت دردنکنه دورت بگردم بعد این ک ...

وآه گوه خورده دختره بیشعور دورت بگردم چیه 

تو هم برو پیش دوستش خرید کن پیام بده بهش دورت بگردم مرسی 

ولی نه تو مثل اون نباش 

یه جیزی بگم هر کس همچین قربون صدقه ای بشنوه دلش آب میشه ها

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

رمزو میتونم باز کنم

باشه نزار اون بفهمه در کل بنظرم منطقی باش سر هرچی دعوا را ننداز

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا نامزد دوستش ازش وسیله خریده بود بهش پیام داده زحمت دادم داداش دستت دردنکنه دورت بگردم بعد این ک ...

غلط کرده گفته دورت بگردم وا ...

ولی به شوهرت ربطی نداره اون دختره اینجوریه بی منظور گفته حتما ولی بازم آدم بدش میاد

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹

عحب

اصلا چرا بایذ شمارع شوهرت داشته باشه من بودم ابرو دختره رو میبردم گوشی شوهرمم تو سرش خورد میکردم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
خب زنگ زده وسیله رو خریده 

اصلا چرا بایذ شماره داشته باشه😂 من با این موضوع مخالفم حالا طرز فکرا متفاوته 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اصلا چرا بایذ شماره داشته باشه😂 من با این موضوع مخالفم حالا طرز فکرا متفاوته 

خب از نامزدش گرفته

خودم کم شکاکم حالا شما بدترش کنید

دختره نه ولی شوهرم و دوستش ازاونا نیستن که به نامزد هم چشم داشته باشه از اون بابت خیالم راحته

ولی دختره از بس .... از حرفش خوشم نیومد