2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید 🥲

66 بازدید | 14 پست

سلام دوستان  این اولین تاپیک من هستش ، و اصلا دلیل ورود به نی نی سایت هم اینه پس لطفا کمکم کنید 

من مدام فکر می‌کنم به کارایی که میکنم حرفایی که میزنم همه‌ش خودم و سرزنش می‌کنم ، گاهی اوقات حتی از خودم متنفرم میشم 

یا مثلا یک ثانیه میرم اینستاگرام و میام بیرون ، ولی سیصد بار دیگه میرم چک میکنم ببینیم اشتباهی به کسی پی ام ندادم یا استوری نزاشتم دارم دیوونه می‌شم دیگه پول تراپیست هم ندارم :((

این و یادم رفت بگم 

جایی میرم استرس میگیرم دستام می‌لرزه حتی توی حرف زدن هم تپق می‌زنم ، بخاطر همین همیشه تنهام و دوست ندارم کسی بهم نزدیک شه که نقض‌هامو بفهمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهی نیست که درست شه به جز تراپیست و اینا ؟ 🥲

عزیزم منم قبلاً خیلی خیلی شدید بود حتی نمیتونستم بخوابم 

ازدواج کردم اون آرامشی که ازخانوادم باید می‌گرفتم نگرفتم ازشوهرم گرفتم 

فک میکنم جای زندگیتون پرازاسترسع

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم منم قبلاً خیلی خیلی شدید بود حتی نمیتونستم بخوابم  ازدواج کردم اون آرامشی که ازخانوادم ب ...

خداروشکر ، خدا همسر‌تون و نگه‌داره واسه‌تون 💕 

بله خانواده من تا تونست محدود کرد و تحت فشار گذشت ... حالا هم این وضع من هستش

خداروشکر ، خدا همسر‌تون و نگه‌داره واسه‌تون 💕  بله خانواده من تا تونست محدود کرد و تحت فشار گ ...

ممنون عزیزم  🎈🎈💋

خانواده منم منو محدود کردن وکلا خیلی بهم استرس وارد کردن 

مثلا مقایسم میکردند با بچه های فامیل 

تحقیر میکردند 

کلا کارها یاحرفی می‌زدند که من آرامش و ذهن افسرده پیدا کردم 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
ممنونم از وقت و توجه‌یی که گذاشتی 🙏🏻

فدات شم 💋💋

سعی کن با افراد مثبت اندیش هم صحبت بشی ورفیق بشی 

آدم های منفی رو حذف یا کمتر برخورد داشته باش 

وسواس فکری ریشه از افسردگیه !

در مورد افسردگی مطالعه کن

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
فدات شم 💋💋 سعی کن با افراد مثبت اندیش هم صحبت بشی ورفیق بشی  آدم های منفی رو حذف یا کمتر بر ...

بله حتما از دیشب دارم راجب وسواس فکری می‌خونم و به یه سری نتایج هم رسیدم که به کمک شما بود. ممنون🥲🤍