2777
2789
عنوان

بچه ها فک کنم نتایج اومده

371 بازدید | 28 پست

توی چند تا کانال دیدم که خبرشو گذاشتن نتایج در سایت سنجش قرار گرفت . توکل بخدا 

ان شا الله که موفق باشید اینم بدونید که ارزش شما به چند تا عدد بستگی نداره اینم یه مرحله از زندگیه 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معذرت میخوام یه کانال دیگه گذاشته فعلا نیومده 

خیلی خیلی ببخشید 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

میشه لطفا عوض فکر کردن سایتو چک کنی بعد تاپیک بزنی؟

اوکی

سوال داشتید بیاید اینجا

دانشجو پرستاری😉

https://rubika.ir/joing/EHFJIGJE0YTXDRIJPWZROLFXQCZYSSCO

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ع جدی؟  یکی از فامیلای ما کنکور داده امسال همه پای سیستم نشستن تا نتیجه بیاد غیبت کنن🤣

کاری قشنگی نیستا

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
ع جدی؟  یکی از فامیلای ما کنکور داده امسال همه پای سیستم نشستن تا نتیجه بیاد غیبت کنن🤣

من ب عنوان یه کنکوری اعلام میکنم فامیلا زودتر از من خواهند فهمید نتایج اومده..ملت بی فرهنگ ک میگن همینه..سرمون تا ماتحت تو با...سن دیگرانه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نیومدههه بروزرسانیع سایت😁😂

این خیلی بد بود😂

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ن الان نیومده ولی میگن تا چن ساعت دیگه میاد🥹

دیشبم ی عده سسخل میگفتن تا نه شب یا فوقش دوازده میاد

فعلا نمیاد به مشکل محاسباتی بر خوردن اگه سیستمتون ارور میده بخاطر بازدید زیاد سایته و باگ نت وگرنه الان دوروزه سایت اینجور