2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری ۴۰۳

175 بازدید | 20 پست

من خودم کنکوری ۴۰۲ بودم و خداروشکر کنکورم رو اوکی دادم

میخوام یه چیزی بگم بهتون لطفا لطفا لطفا گوش بدید

من خودم فکر نمیکردم این موضوع اینقدررر مهم باشه تا وقتی که روزای آخر رسید و فهمیدم اهمیتش بیش از چیزیه که فکر میکردم

بچها به خودتون باور داشته باشید 

هی به خودت بگو من میتونم حتی اگر ۹۹ بار نتونستی بار ۱۰۰ ام بگو من میتونم اینقدر بگو که بره تو ذهنت

خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید اینکار یجوری شمارو داغون میکنه و اعتماد به نفستون رو میگیره که وای

من کلی آدم میشناسم میلیونی خرج کلاس و کتاب و مشاور کردن همیشه هم ترازای قلمچی عالی داشتن ولی من خودم هیچ کتابی سال کنکورم نخریدم و از روی پی دی اف خوندم و ترازوی قلمچیم هم کمتر بود

ولی کنکورم رو بهتر از اونا دادم 

اصلا فکر نکنید ترازای قلمچیتون شبیه رتبتون میشه فقط برید آزمون بدین که استرس سر جلسه رو کنترل کنید 

استرس سر جلسه رو بتونید اوکی کنید خیلییی افتادین جلو

من میدونم چقدر سخته خودم روزای آخر کارم شده بود فقط گریه کردن ولی میگذره امیدوارم برای همتون هم عالی بگذره

ماچ برای همتون

سوالی بود جواب میدم حتما

درخواست دوستی هم بدین قبول میکنم که اگر مشکلی بود تا حد توان کمک کنم

من همش میگم تا وقتی اونهمه بچه‌های مخ و نخبه هست به من دیگه چطور رتبه خوب میرسه 🚶🏻‍♀️

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش میگم تا وقتی اونهمه بچه‌های مخ و نخبه هست به من دیگه چطور رتبه خوب میرسه 🚶🏻‍♀️

شما مگه چی کم داری از بچهای مخ و نخبه؟ 

قشنگم هیچی مشخص نیست واقعا تو تلاشت رو بکن 

مگه تلاش بی جواب میمونه

تو نتیجه‌ی زحمتت رو شده حتی اندازه‌ی یدونه تست میبینی نگران نباش تو فقط بخون و مشکلات آزمون دادنت رو حل کن بقیش اوکی میشه

شما مگه چی کم داری از بچهای مخ و نخبه؟  قشنگم هیچی مشخص نیست واقعا تو تلاشت رو بکن  مگه ...

اوهوم مرسی ازت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
ترازم زیاد خوب نیس خیلی استرس دارم  اگ شخصی نیس میانگین تراز میگید؟

قلمچی؟

۵۰۰۰ و خورده‌ای بودم

ببین حالا من که معلوم نیست رتبم چند میشه ولی از دانشجوهای شهید بهشتی میشناسم که میگفتن شیمی رو تو قلمچی صفر میزدن چون هنوز به بودجه بندی نرسیده بودن

بخدا اصلا به تراز نیست سوالای قلمچی چندروز قبل از آزمون لو میره هزاران نفر تقلب میکنن سوالای سخت و غیراستاندارد داره اصلا با کنکور مقایسه نکن عزیزم 

چ کتابایی استفاده میکردین ؟!

برای زیست (نقطه‌ی قوتم بود) آی‌کیو جامع 

برای فیزیک نشرالگو 

شیمی خیلی سبز جامع خوبه

ریاضی هم والا کلا خیلی کم تست میزدم براش از ریاضی و فیزیک متنفر بودم =) ولی بانک سوال میکرو سطحش متوسطه آی کیو هم سطح بالا و عالی