2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم شب میخام خونه نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 25 پست
اشتباهه برو خونت هیچ جا بهتره خونه خود آدم نمیشه...

عزیزم من خیلی تحملم بالاست بخدا هزار بار 

اذیتم کرده که دو روز گریه میکردم

نذاشتم برم ولی اینبار دیگه حس میکنم اگه برگردم به شعور خودم توهین کردم چون کار اشتباهی کرد و بعدشم گفت نمیخای نمیتونی تحمل کنی برو !!!!!

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

پاشو برو خونت زود جا نزن 

محکم و استوار تو خونت بمون 

میخوای بهت تهمت بزنه که اره رفته فلان شب معلوم نیست تو بغل کی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بچه این که قهر میکنین از خونه میزنین بیرون؟😕 اخرش ینی شوهرت نگه برگرد میخای کلا تو سالنت بمونی ...

عزیزم بخدا شده منو به مرز سکته رسونده باز من موندم خونم شده دو روز گریه میکردم ولی موندم گفتم نرم بیرون

واسه همین میدید من نمیتونم برم دائم سر هر چیزی می‌گفت نمیتونی تحمل کنی جمع کن برو

امروزم کار اون صددرصد اشتباه و مقصر بود ولی با کمال پرویی گفت نمیتونی تحمل کنی برو 

باور کن من حتی ی کلمه جوابشو ندادم فقط جمع کردم اومدم 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
پاشو برو خونت زود جا نزن  محکم و استوار تو خونت بمون  میخوای بهت تهمت بزنه که اره رفته ف ...

اخه سر هر بحث کوچیکی میدید من نمیتونم برم وابسته م میزد تو سرم که نمیتونی جمع کن برو چون میدونست نمیتونم

امروزم در کمال اینکه تقصیر اون بود ولی بازم گفت نمیتونی تحمل کنی جمع کن برو و من واقعا دیگه نخواستم بیشتر از این خرد بشم 

عزیزم بخدا شده منو به مرز سکته رسونده باز من موندم خونم شده دو روز گریه میکردم ولی موندم گفتم نرم بی ...

عزیزم وقتی اینقد وقیحه تو هم توی یه جمله جوابشو بده و دیگه ادامه نده،دهن به دعن نشو باهاش

بگو اگه قرار به رفتن کسی باشه،اون تویی ک باید بری،بذار بدونه از پس خودت برمیای.

اما دیگه ادامه ندی که اوضاع بدتر نشه

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
اونایی که از خونه میرن رسما به شوهرشون میگن اینجا برای نوعه من هیچ حقی ندارم. پس باید برم تا تو، راح ...

عزیزم وقتی دائم سر کوچیک ترین چیزی بگه جمع کن برو فقط چون میدونه تو طاقت رفتن و دوری شو نداری چه حسی میشی

هر کار اشتباهی می‌کنه چون می‌دونه من وابسته م بهش و نمیتونم برم دائم تو سرم میزنه که نمیتونی تحمل کنی برو کسی جلوتو نگرفته

منم رفتم چون دیگه نمیتونستم اینقدر خرد بشم 😭

بقران از صب هزار بار گریه کردم من عاشق خونه و شوهرمم 

ولی اون از وابستگی من سواستفاده میکنه

عزیزم وقتی اینقد وقیحه تو هم توی یه جمله جوابشو بده و دیگه ادامه نده،دهن به دعن نشو باهاش بگو اگه ق ...

از صب حتی ی پیام نداد که چیشدی روز جمعه کجا رفتی

بخدا اینقدر دلم شکسته حد نداره 

از صب حتی ی پیام نداد که چیشدی روز جمعه کجا رفتی بخدا اینقدر دلم شکسته حد نداره 

واسه همین میگم از خونت هیچ وقت نزن بیرون عزیزم

اخر میبینی به روی خودشم نیاره،مجبور شی خودت برگردی

اینجوری خب شخصیت خود ادم خورد میشه

این سری ک میگذره،اما ازین به بعد هیچ وقت خونتو ترک نکن مگه اینکه خطر جانی داشته باشی خذای نکرده عزیزم

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
 اخه سر هر بحث کوچیکی میدید من نمیتونم برم وابسته م میزد تو سرم که نمیتونی جمع کن برو چون میدون ...

عه عزیزم رو اعصابت راه رفته چقدر ساده ای 

تو هم بگو اونی که باید بره تو ای نه من 

من همین جا محکم و استوار هستم اگه ناراحتی شما بفرما

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

سلام عزیزم خوبی؟

چیشد من در جریان زندگیت بودم پیجن هم داشتم

دیگه تاپیک نزدی یه خبر از خودت بهم بده❤️

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍