2777
2789
عنوان

لیوان آب (در مورد امام زمان)

143 بازدید | 14 پست

‌ ‌‌ چند باری شنیده بودم که میگفتن اگه شیعه‌ها امام زمان رو به اندازهٔ آبی که موقع تشنگی میخوان، میخواستن میومد (خود امام گفته و اینا...) ؛ چند باری و در مواقع مختلف میگفتم من ظهور امام زمان رو به اندازه آب نمیخوام؟! 

مخصوصا وقتی ظلم در جهان رو می‌دیدم، وقتی می‌دیدم بچه‌ها چطور تربیت میشن، جنگ‌ها، جهل‌ها، و ظلم های دیگه که بهمون میشه،کرونا و... هر دفعه میگفتم دیگه خسته شدم😩 من جامعه و حکومت امام زمان رو خیلی خیلی می‌خوام....

‌ ‌‌‌‌تا اینکه چند روز پیش دعوت شدم به یه جشنواره، یه جایی که تصورشو کنید خیلی منتظرش بودم، باتوجه به اینکه آدم برونگرایی هستم و قراره یسریا رو ملاقات کنم. حالا منو بگو ذوق زده شده بودم. یه موقع به خودم اومدم و از خودم علت اینهمه ذوقی که دارم رو پرسیدم، اما اون لحظه یه چیزی به ذهنم اومد، تشنگی و لیوان آب...آره من تشنهٔ رفتن  بودم، یه لحظه فکر کردم حاضرم اونجا رو شرکت نکنم و امام زمان ظهور کنه؟ حاضرم اونو بدم بجاش

من چقدر تشنه بودم💔

تفکر#  

پی‌نوشت: اگه برای سرگرمی میاین سایت من نمی‌دونم، گفتن اینجا موضوعات مختلف میشه گذاشت، منم اینو نوشتم.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

🌺🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌺🌺🖤

✨️✨️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)✨️✨️

✨️یا رب الحسین ع،بحق الحسین ع،اشف صدر الحسین ع،بظهور الحجه🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚✨️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر متنتون زیبا بود ، حستون هم عمیق ،واقعا کاش میشد اشتیاق ظهور رو داشتیم ولی ما تو روزمرگی هامون اصلا حتی به موعود فکر هم نمیکنیم چه برسه به اشتیاق ،کاش خدا عشق به منجی رو توی دلهامون قرار بده به حق شهدای همین روزها

چقدر متنتون زیبا بود ، حستون هم عمیق ،واقعا کاش میشد اشتیاق ظهور رو داشتیم ولی ما تو روزمرگی هامون ا ...

لطف شماست. احساس میکنم به کم قانع شدم ، این دنیای مسخره رو زیادی جدی گرفتم😑💔

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اگه از کامنتی خوشت نمیاد ریپ نزن رد شو دوست عزیز    

سایت همگانیه و تاپیک هم مال شما نیست دوست گرامی

وقتی گزینه ریپ وجود داره یعنی برای همه مجازه

دعوا ندارم ک باهاتون

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
تو چته

دارم سعی میکنم بفهمم🙂

سایت همگانیه و تاپیک هم مال شما نیست دوست گرامی وقتی گزینه ریپ وجود داره یعنی برای همه مجازه دعوا ...

والا شما اول اعتراض کردی برو بخون ببین چی نوشتی 

خود درگیری داری؟

تاپیکم زدی به همه گیر میدم الانم برقت منو گرفت

لطف شماست. احساس میکنم به کم قانع شدم ، این دنیای مسخره رو زیادی جدی گرفتم😑💔

اکثرمون همین شکلی شدیم ،نمیدونم شاید به خاطر اینه که محیط اطرافمون زیاد به موضوع ظهور بهانداده و ما باهاش چندان انس نگرفتیم ، ولی این احساستون برای من مقدسه ،همین که انسان حس کنه چقدر درگیر دنیای مادی شده یعنی خدا دوسش داره ،یعنی تو وجودش اون جرقه داره میزنه ، حالا اینکه اون جرقه خاموش بشه یا روشن بمونه بستگی به خودمون داره ، انشاءلله هر چقدر که توان داریم برای ظهور مایه بزاریم چون دنیا به این اتفاق احتیاج داره

اکثرمون همین شکلی شدیم ،نمیدونم شاید به خاطر اینه که محیط اطرافمون زیاد به موضوع ظهور بهانداده و ما ...

آره خیلی.