2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیخوام زنده باشم

331 بازدید | 14 پست

من ۲۰ سالمه از درس متنفر بودم پس فقط دیپلم دارم رفتم ناخنکاری یاد گرفتم علاقه دارم ولی همه جونم درد میگیره وقتی کار میکنم . من دوست دارم رو پای خودم باشم سربار نباشم و از کسی پول نگیرم ولی نمیشه خیلی ناراحتم و حتی به فکر خودکشی میوفتم حس میکنم افسردم فقطط به خاطر مامانمه که زندم.همه میگن کارت خوبه تمرین کن بهتر میشی ولی وسواس شدید فکری دارم و نمیتونم واقعا نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نکرده دختر به این خوبی به این هنرمندی انقد غیرت داری که روپای خودت میخای وایسی دستت توجیب خودت باشع،که حتی بعضی مردها یک ذره غیرت تورو ندارن میخای خودتوبکشی که چون خسته میشی منم وسواس فکری دارم جوری که سردرد میشم پس خودموخلاص کنم بنظرت شد دلیل بعضی ضعفها میتونه کمبود چیزی توبدن باشه

به کمالگرایی دچار شدی

باید تمرکزت روی نقاط مثبتت باشه

اطرافیان که ضدحال هستند

خودت باید به خودت بها بدی

همینکه اراده کردی رفتی یک هنر یاد گرفتی خیلی خوبه 

چرا خودتو دست کم گرفتی؟!

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
واقعا اثبات شده اس؟ 

امتحان کردم خوب بوده چون وسواس فکری از مغزه مغز سرد میشه وسواس فکری میاره یکی از دلایل بیماری هایی مثل اسکیزوفرنی شیزوفرنی و ام اس به غیر از کسایی که بر اثر مشکلات زندگی اینجوری شدن سردی مغزه 

خوب شدی یعنی 

خیلی کم استفاده کردم وقتی قطعش کردم بعد چندماه میبینم خیلی بهتر شده در کنارش شاید برای خیلیا قابل باور نباشه اما روضه رفتن و رفتن سر مزار شهدا و... هم خیلی کمک کرد