2777
2789

سلام خانوما کسی تجربه ای داره بی بی چک دیر مثبت شه؟از بس گریه کردم دارم کور میشم فقط کسی که همدردم باشه میفهمه حالمو😭😭😭دیگه جنین ندارم

استرس برات خوب نیست عزیزم خدا بزرگه ان شاءالله که شیش ماهه امام حسین گره از مشکلت باز کنه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عییین وضعیت یک ماه پیش منی

یدونه جنین فقط داشتم

همش میگفتم خدایا این انتقالم منفی بشه چیکار کنم افسرده میشم همش گریه قراره بکنم طلاق بگیرم دیگه و هزار تا فکر دیگه

چندروز مونده بود ب موعدم شوهرم تصادف کرد ماشین کلا رفت خودش گونش شکست لگنش شکست جوری زمین خوردیم ک دیگه کلا جنین و انتقال و فلان یادمون رفت 

الان فقط میگیم خدا شوهرم بتونه سرپا شه کارو زندگیمون رو هواس وقت برداشت عسل هست شوهرم زمین گیر شد

ببین خلقتو تنگ نکن خدا بزرگه یبار دیگم امتحان میکنی از اول 

منم ماه پیش انتقالم منفی شد باید سال دیگه از اول شرو کنم

عزیزم روز هفت دیگه خیلییییی زوده

واسه چی انقدر زود بی بی زدی که ناامید شی و استرس بگیری

من اولین بار روز ۹ بی بی زدم منفی شد

بعد روز ۱۲ که زدم مثبت شد

الکی خودتو ناراحت نکن و صبر داشته باش

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

استرس نداشته باااااش. ای بابا گریه چرا.سال دیگه اینموقع بچه بغلته. شک نکن عزیزم امیدت به خدا باشه 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

منم مشکل دارم ولی هنوز سمت ای وی اف و اینا نرفتم،چند وقته دکتر رفتنو ول کردم منتظرم پول بیاد دستمون برم تهران مرکز مام

عمرمو تلف دکتر های بیخود کردم

خیلی سخته ک بچه ندارم خیلی دلم شکسته

خدا دلتو شاد کنه

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹

سیب نذر کن که بی بی چکت مثبت شد مشکلی نداشتی مثلا دو کیلو سیب ببری گلزار شهدای گمنام یا هر شهیدی که خودت بهش اعتقاد داری خیلی جواب میده

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
عییین وضعیت یک ماه پیش منی یدونه جنین فقط داشتم همش میگفتم خدایا این انتقالم منفی بشه چیکار کنم اف ...

عزیزدلم ناراحت شدم برات ان شاءالله به زودی همه چی خوب میشه و بااومدن نی نی ام کلی دلتون شاد میشه.من بار دومم بود یه بارم آی یو ای کردم خییییلی وقته منتطرم توکل به خدا

عزیزم روز هفت دیگه خیلییییی زوده واسه چی انقدر زود بی بی زدی که ناامید شی و استرس بگیری من اولین ب ...

دومین انتقالم بود عزیزم ممنون که امیدوارم کردی.خیلی دلم شکسته توکل به خدا

سیب نذر کن که بی بی چکت مثبت شد مشکلی نداشتی مثلا دو کیلو سیب ببری گلزار شهدای گمنام یا هر شهیدی که ...

سیب که هیچ هرررررچی دارم و ندارم حاضرم ندر کنم بخدا😢😭دعا کن برام