2777
2789
عنوان

مهربونا میشه بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

برگشتن فقط ارزشتو کم میکنه و بی عزتت میکنه پیشش 

خودتو کنترل کن سعی کن رو خودت کار کنی و بهش فکر نکنی 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رابطه پنج ساله‌مو تموم کردم اذیت شدم ولی گذشت الانم حالم خوبه و فراموشش کردم فقط گاها یادم میفته ...

چه کارایی کردی که حالت خوب بشه وزودتر فراموشش کنی؟ 

امید برگشت نداشتی؟ 

الله توزیباترین تکرار هرروز منی😍
قدم به قدم کوچه های شهرو باهاش خاطره دارم واقعا دیگه حس میکنم بدون اون نمیتونم تواین شهر بمونم😭 ب ...

حتما بدون از این حال در میای دیر و زود داره سوخت و سوز نداره اینایی که گفتی یاد اهنگ بیلی ایلیش افتادم happier than ever اسمشه اینو گوش بده همراه بیلی داد بزن خالی شی زودم خوب میشی نگران نباش❤

یعنی میگی میگذره؟ 😭😭 خیلی داغونم بخدا نمیدونم چیکارکنم💔😭

اگه عشق باشه تا لحظه مرگت هم این عذاب تموم نمیشه 

اما اگه دیدی تونستی فراموش کنی یا به مرور زمان جایگزین اومد جاش پس عشق نبوده 

چه کارایی کردی که حالت خوب بشه وزودتر فراموشش کنی؟  امید برگشت نداشتی؟

امید نداشتم باید قطع امید میکردم چون انتظار برگشت نمیذاره حالت بهتر بشه، دانشجو بودم اون موقع با دوستام و درس خودمو مشغول کردم

این جهان کوه است و فعل ما ندا
برگشتن فقط ارزشتو کم میکنه و بی عزتت میکنه پیشش  خودتو کنترل کن سعی کن رو خودت کار کنی و بهش ف ...

نه دیگه برنمیگردم ولی تحمل هم نمیتونم کنم😭

الله توزیباترین تکرار هرروز منی😍
باشهری که داخلش زندگی میکنم چیکارکنم؟ که قدم به قدم کوچه هاش منو یاد اون میندازه

خودت باید خودتو بکشی بیرون از این افکار.ب خودت کمک کن

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
نه دیگه برنمیگردم ولی تحمل هم نمیتونم کنم😭

با گذشت زمان بهتر میتونی کنار بیای :)

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲