2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین 40 نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت حاجت روایی شما

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

برات آیت الکرسی میخونم ایشالا سال بعد همین موقع بچت بغلت باشه ⚘😘

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
برات آیت الکرسی میخونم ایشالا سال بعد همین موقع بچت بغلت باشه ⚘😘

مرسی عزیزه دلم الهی آمین انشالا هر حاجتی دارین براتون برآورده بخیر بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ب نیت شما

به نیت حاجت روایی شما اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجه ...

مرسی دوست عزیزم انشالا خدا بحرمت نفسهای حق شما دوستای خوبم تو این دم غروب ی نگاه ب دلم بندازه دلم شاد شه

انشالله بحق پنج تن آل عبا زندگیت پر از ارامش و برکت و شادی بشه

سوره حمدخوندم ان شاءالله حاجت رواباشی 

ممنونم عزیزه دلم بخدا از این همه مهربونی بچه های اینجا بغضم گرفته الهی زندگیت پر ارامش و برکت و شادی بشه دوست عزیزم

[QUOTE=305185456]مرسی دوست عزیزم انشالا خدا بحرمت نفسهای حق شما دوستای خوبم تو این دم غروب ی نگاه ب دلم بندازه دلم شا ...[/QUOTE

الهی تو دلی تو صحیح و سالم بغل بگیری با جنسیت دلخواه

به منم خبر بده اومدی از سونوگرافی

منم فردا وقت سونو دارم برام دعا کن همه چی خوب باشه 

[QUOTE=305185456]مرسی دوست عزیزم انشالا خدا بحرمت نفسهای حق شما دوستای خوبم تو این دم غروب ی نگاه ب ...

ممنونم عزیزم چشم....منم ب نیت سلامتی نی نیت و خودت ایت الکرسی میخونم انشالله که فردا همه چی خوبه و نی نیم سالم و سلامته🤲🤲الهی آمین