2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

150 بازدید | 16 پست

دوستان خوبم از روی علائم میشه جنسیت جنین رو فهمید ؟ 

میل به ترشی دارم در حالیکه پیش از بارداری عاشق شیرینی‌جات بودم 

همش حس لرز دارم توی این گرما

از میوه هم خوشم نمیاد برعکس سابق

فقط سیب ترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق ترشی شوری شدم،نی نیام دخترن،ولی ربطی به علائم نداره عزیزم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

واااااای قربونت برم 😍😍😍😍

حس لرز و سرما  اکثرن  برا  نی نی دختره 

منم سر دخترم همش سردم بود وسط تابستون 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
واااااای قربونت برم 😍😍😍😍

ضربانش تو سونوقلب چندبود؟منکه هنوز میل ب مزه خاصی ندارم،هرچی شد شد🤣🤣فقط ترد نمکی میخورم همین

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
نمیدونم میشه منم بگید همش گرمه اتگار دارم میسوزم ولی پام گاهی سرده حالت تهوع ندارم درد سینه تازه دار ...

حالت تهوع من کمتر صبح‌ پیش میاد 

بیشتر عصر و شبه 

دردسینه هم تا هفته ۷ خیلیییی بود 

نگفت بهم  داپلر هم نگذاشت گفت ضرر داره برای جنین

باشکمی هم معلوم میشه،تو برگه سونو هم نزد؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم