2777
2789

بچه ها من اولین بارمه میخوام اسباب کشی کنم

خودمم تنهام کسی نیس کمکم کنه،همسرمم بیشتر وقتا سر کاره

چیکار باید بکنم؟ وسایلمو تا حدودی بسته بندی کردم

۲روز بعد اون خونه رو تحویل میدن،اول برم اونجارو تمیز کنم بعدش اسباب و‌ببرم؟

این خونه فعلی رو هم بعد اسباب کشی باید تی اینا بکشم؟

اول اون خونه رو تمیز کن بهد وسیله هاتو ببر  اخر سر این خونه رو یه تمیز کن ، یکی از کارایی که خیلی کمکت میکنه اینه که هر چند تا وسیله ای که توی یه کارتن میزاری روی در کارتن اسماشونو بنویس ، اینجوری موقع باز کردن وسایل همه چی به هم ریخته نمیشه 

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خونه رو اول تمیز کن تا وقتی میری راحت وسایلتو بچینی. 

کارتنهای مربوط به آشپزخونه رو از بقیه کارتن‌ها جدا بذار و روی هر کدوم بنویس چیا داره. اینجوری خیلی راحت تره. سعی کن همه چیزو اینجا بشوری و تمیز کنی بعد بسته‌بندی کنی تا وقتی خونه جدید میری به جز چیدن وسایلا، کار خاصی نداشته باشی. 

خونه قبلی رو در آخر کار یه تمیزکاری معمولی انجام بده

مرسی عزیزم به نظرت نیازه واسه تمیز کردن خونه جدید یه کمکی بگیرم؟

اگر فکر میکنی کثیفه و خیلی نیاز به تمیز کردن داره و تنهایی از پسش بر نمیای خب اره  یکی که به کارش اعتماد داری خوبه کمکت کنه  دیگه اینکه وسایلی که نیاز به تمیز شدن دارن یا شست و شو همین جا انجام بده رفتی فقط وسیله هاتو بچینی ، ولی مثلا اگر میخوای فرش بشوری ، یه جوری تنظیم کن که موقعی که رفتی توی اون خونه فرشاتم از فرش شویی برسه

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
مرسی عزیزم❤️ به نظرتون نیازه کمکی بگیرم؟

بستگی داره اگه خونه بزرگ و کثیفه میتونی کمکی بگیری. اگه پنجره زیاد داره یا دیورا و کابینتا کثیف باشن، تنهایی واقعا خسته میشی.  اگه تمیز باشه، یه تمیز کاری ساده میخواد که تنهایی هم میشه انجام داد. 

خونه قبلی رو هم بهتره همونجوری که تحویل گرفتی، تحویل بدی.