m_yegane مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 226 عنوان کنکور 161 بازدید | 7 پست سلام من امسال میخوام برم دوازدهم و اینکه شنیدم برای فرهنگیان باید بهمن کنکور داد یعنی چی یعنی تیر ماه نمیتونم کنکور بدم 1402/05/20 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 بهتره همون فرهنگيانو جدا كنن اونايي كه عشقشو دارن برن همون كنكور شركت كنن ديگه والا من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
m_yegane مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 226 بهتره همون فرهنگيانو جدا كنن اونايي كه عشقشو دارن برن همون كنكور شركت كنن ديگه والا اره خوبه ولی سوال من اینجاست که باید بهمن کنکور بدم چون اسفند درسم تموم میشه یازده ماه بعدش کنکور بدم یعنیییی
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 بهتره همون فرهنگيانو جدا كنن اونايي كه عشقشو دارن برن همون كنكور شركت كنن ديگه والا الحق که حرف دل همه رو زدی
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 اره خوبه ولی سوال من اینجاست که باید بهمن کنکور بدم چون اسفند درسم تموم میشه یازده ماه بعدش کنکور بد ... اگر بهمن باشه كه فكر كنم معلما زودتر درساتونو تموم كننو شايدم بودجه بنديش طوري بشه كه ترم دوم دوازدهم زياد سوال نياد من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
m_yegane مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 226 اگر بهمن باشه كه فكر كنم معلما زودتر درساتونو تموم كنن و شايدم بودجه بنديش طوري بشه كه ترم دوم دواز ... اسفند تموم میشه امسال درسم یعنی باید یازده ماه بعدش کنکور بدم ویییی
من_یک_آبانیم عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 938 اسفند تموم میشه امسال درسم یعنی باید یازده ماه بعدش کنکور بدم ویییی نه عزیزم بهمن همون سالی که داری درس میخونی میتونی ثبت نام کنی و آزمون بدی مثل دی ماه که دوازدهمیا هم کنکور دادن
m_yegane مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 226 نه عزیزم بهمن همون سالی که داری درس میخونی میتونی ثبت نام کنی و آزمون بدی مثل دی ماه که دوازدهمیا هم ... اگه نتونستم قبول بشم چون زودتر میدم میشه سال بعد بهمن بدم