2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا کجا رو سونو میکنن؟ منظورت کلونسکوپی نیست؟

ببین پروپ سونو رو از مقعد وارد میکنن برای معاینه لگن و تخمدان و اینا، بستگی داره واسه چی تجویز کنن، بعضیا واسه معاینه روده. نه کولونوسکوپی فرق داره، این مثل سونو واژینال هس ولی از پشت وارد میکنن

ببین پروپ سونو رو از مقعد وارد میکنن برای معاینه لگن و تخمدان و اینا، بستگی داره واسه چی تجویز کنن، ...

وایییییی تا حالا نشنیدم همچین چیزی

مطمئنی؟شاید اشتباه میکنیا

خیلی بده که اون پروپی که برای واژینال استفاده میشه که ضخیمه

ببین پروپ سونو رو از مقعد وارد میکنن برای معاینه لگن و تخمدان و اینا، بستگی داره واسه چی تجویز کنن، ...

فکر کنم بیهوش یا بی حسی براتون بزنن مهربونم

مشکلتون چی بوده که براتون تجویز شده؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اصلا تا حالا همچین چیزی نشنیدم مطمئنی؟؟

من سونو زیاد رفتم ولی این چیزی که میگی خیلی عجیبه که 

مگه میشه پروپ رو از مقعد وارد کرد اخه🤐

بعدم برا لگن و تخمدان که سونو شکمی و واژینال کافیه

شما تا حالا تجربشو داشتین؟ یا از آشناها

سونوگرافی یک روش کم تهاجمی است که از امواج صوتی برای بررسی اندام ها و بافت ها استفاده می کند. پزشکان اغلب از سونوگرافی ترانس رکتال (TRUS) برای بررسی غده پروستات در مردان استفاده می کنند. گاهی اوقات از TRUS برای مشاهده اندام های لگنی و تناسلی در زنان نیز استفاده می کنند.

ممکن است لازم باشد برخی از لباس های خود را درآورید یا لباس بیمارستان بپوشید. در سونوگرافی ترانس رکتال، به پهلو دراز می کشید و زانوهای خود را به سمت سینه خم می کنید. پزشک یک پروب را به رکتوم شما وارد می کند. اندازه کاوشگر به اندازه یک انگشت است. فشار ممکن است شبیه به اجابت مزاج باشد.

این کاوشگر امواج صوتی پرانرژی تولید می کند. این امواج از طریق راست روده شما عبور می کنند و از سایر اندام ها و بافت ها می گذرد. پس از اینکه پزشک کاوشگر را در موقعیت مکانی قرار داد، تصاویری از اندام‌ها و بافت‌های شما را که از کاوشگر به صفحه رایانه ارسال می‌شود، مشاهده خواهند کرد. این روش معمولاً ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد و می توانید همان روز به خانه بروید. سونوگرافی ترانس رکتال با نام های دیگری مانند سونوگرافی اندورکتال (ERUS) و سونوگرافی پروستات نیز شناخته می شود.

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !