2777
2789
عنوان

شوهرم ومادرشوهرم

173 بازدید | 5 پست

وقتی با شوهرم حرف ام میشه اونقدر بد مادرشوهرم صمیمی میشن ک حالم از هردوشون بهم میخوره میره پایین میچسبه بهش در حالی ک آشتی باشیم هفته ای یبار هم سر نمیزنه مشکلی هم ندارم وقتی آشتیم بچسبه ولی وقتی دعوایی پیش اومده میره کم میمنونه دیونه شم؟ب نظرتون چیکار کنم ؟

فک کنم به دو دلیل. چون با شما قهره تنها میشه و با مادرش مچ نیشه که احساس تنهایی نکنه. دوم هم اینکه میخواد حرصتو دربیاره. تو هم محل نده ببینه حساس نیستی. و سعی کن قهر نباشی با شوهرت. یه حای قهر سرسنگین شو

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم قصدش همینه دیگه محل نذار ببینه برات مهم نیست خوب میشه

اصلا کاری ندارم نشستم حرص سگ رو میخورم اونکه نمی بینه وقتی هم میاد وسیله ای چیزی برداره عادی برخورد میکنم

اصلا کاری ندارم نشستم حرص سگ رو میخورم اونکه نمی بینه وقتی هم میاد وسیله ای چیزی برداره عادی برخورد ...

خب چرا حرصت میگیره اخه من از خدامه وقتی دعوا میکنیم قیافش رو نبینم با اینکه دوسش دارم اتفاقا تو هم وقتایی میره پایین قشنگ کیف کن تو خونه برا خودت 

خب چرا حرصت میگیره اخه من از خدامه وقتی دعوا میکنیم قیافش رو نبینم با اینکه دوسش دارم اتفاقا تو هم و ...

وقتی نیس کیف میکنم ولی وقتی میره پیش مامانش مرض ام میگیره