2777
2789
عنوان

دختر بودن

252 بازدید | 21 پست

شما تا حالا بخاطر اینکه دختر بودین خانوادتون بهتون توهین کردن؟ من بخاطر اینکه دختر بودم جلوی همه خوردم میکردن و کتک میزدن حتی مامانم گفت وفتی تو اومدی ب دنیا همه ناراحت بودن رو برگردوندن

هرگز

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ن ولی زیاد دیدم 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

چند بار بابام گفت من دوست داشتم تو پسر میشدی میفرستادمت کلاس کشتی

من بیشتر به خاطر دختر بودنم نقش کلفت رو اجرا کردم

از ۸ سالگی🫠😏

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نه ما۴تاخواهریم ۲تا پسر بابام همیشه میگه ای کاش اون ۲تاهم دختربودن، چون واقعا دلسوز پدرومادرمیم .شما سعی کن درآینده مادرخوبی برای دخترت باشی یه روزی مادرت قطعا میفهمه چقدرباارزشی

من دختر دختر بودنم ک هیچی . مامانم همش گفت تو پا قدمت نحس بودی اومدی بابام مرد . حالا بابابزرگم شهری ...

مامانم ب من میگه از وفتی تو دنیا اومدی بدبخت شدم در صورتی ک خودش از قبل مشکل مریضی داشت

بله چون دخترم زورم زیاد نیست هیکلم گولاخ نیست و صدام کلفت نیست و نمیتونم کارهایی که زور و پررویی میخواد انجام بدم زود خسته میشم..... 😑 ولی اگه پسر بودم خیلی زود میمردم از بس ازم کار میکشیدن. 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
ن چرا باید اینکار کنن ادم با دشمنش اینکار نمیکنه چه برسه بچش

میگ وقتی ب دنیا اومدی برات نه عروسک خریدن ن تبریک گفتن 

حتی موقعی ک رفته بیمارستان برا زایمان یادش رفته ساک بچه رو ببره در این حد براش بی اهمیت بودم