2777
2789
عنوان

اونایی که مصاحبه کاری دادید میاید

69 بازدید | 12 پست

شنبه مصاحبه دارم کارم هم نمایندگیه

بیاین بگین چجوری حرف بزنم قبولم کنن

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

استرس نداشته باش 

با صدا رسا حرف بزن نه اروم نه بلند 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

با اعتماد بنفس

تیپ هم مرتب باش ، آرایش هم در حد آراسته و تمیز بودن خوبه 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش  با صدا رسا حرف بزن نه اروم نه بلند

😬😬😬

لبخند و خنده چی 

بخندم ایراد داره؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
با اعتماد بنفس تیپ هم مرتب باش ، آرایش هم در حد آراسته و تمیز بودن خوبه 

ممنون

با اعتماد به نفس بالا راه برو حرف بزن و اصلا به خودت استرس راه نده شمرده و با صدای بلند حرف بزن

وای اتفاقا صدامم بلنده

😬😬😬 لبخند و خنده چی  بخندم ایراد داره؟

خوش برخورد رفتار کن 

لبخند رو لب داشته باش 

نه برای چی بخندی 😐😂😁

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
وای اتفاقا صدامم بلنده

اگه دیدین محیط آرومه ، شماهم با صدای آروم حرف بزنید 

لازم نیست زیاد بلند حرف بزنید همینکه متوجه بشن خوبه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
خوش برخورد رفتار کن  لبخند رو لب داشته باش  نه برای چی بخندی 😐😂😁

اها ممنون

نه خوب مثلا اگر چیز خنده داری پیش اومد منظورم بود😂

اها ممنون نه خوب مثلا اگر چیز خنده داری پیش اومد منظورم بود😂

ی لبخند کافیه عزیزم😁

اگه دیدین محیط آرومه ، شماهم با صدای آروم حرف بزنید  لازم نیست زیاد بلند حرف بزنید همینکه متوج ...

ممنون