2777
2789
عنوان

علائم سقط چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 28 پست
دکتر سونو گفت نه هماتومم نداری ۵تیر اولین روز اخرین پریودمه ازمایشمو ماما که دید گفت بتا ت نسبت به ...

حتما جواب سونوتو به متخصص نشون بده. استراحت کن دراز بکش پاهاتو بده بالا. ایشالا که به خیر میگذره. درکت میکنم منم اون روزا از استرس داشتم میمردم

نمیدونم والا من تجربه ندارم ایشالا که بمونه

اگر چند روز صبر کنم بنظرتون مشخص میشه سقط شده یا مونده؟

یعنی تا هفته ۶ یا ۷صبر کنم بعد برم سونو بدم 

اگر موند که شکر خدا نموندم بازم حکمتش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر چند روز صبر کنم بنظرتون مشخص میشه سقط شده یا مونده؟ یعنی تا هفته ۶ یا ۷صبر کنم بعد برم سونو بدم ...

۶ هفته سونو قلب بده. ایشالا که تشکیل شده. بعدش شیاف میزاری استراحت میکنی خوب میشی

دیروز رفتم دکترمتخصص نبود ماما بود  سونو دادم گفت خوبه مشکلی نیست  هم جای جنین خوبه و هم ...

بیخود کرد من هم درد کمر و شکم داشتم ۴ هفته بودم متخصص هم بهم قرص داد هم شیاف الان یک هفته استفاده میکنم خوبم درد ندارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دکتر سونو گفت نه هماتومم نداری ۵تیر اولین روز اخرین پریودمه ازمایشمو ماما که دید گفت بتا ت نسبت به ...

نه عزیزم نگران نباش منم ۲ تیر بود میشم هفت هفته ولی دکتر سونو داخلی کرد گفت کمتر هست 

تو رو خدا بگین امیدی هست؟؟ برم دکتر دوباره؟ راهی هست نگهش دارن؟

عزیزم با این خونریزی و درد که داری بهت پیشنهاد میکنم بری زایشگاه اونجا چکت کنند ضرر نداره 

خونریزیم داشتی؟ مثل پریودی که نوار بزاری؟؟؟

نه ولی درد زیاد داشتم چون دوتا زایمان قبلا داشتم حس میکردم مثل درد زایمان هست دیگه رفتم دکتر

خونریزیم داشتی؟ مثل پریودی که نوار بزاری؟؟؟

ببین حتما برو متخصص نگران نباش بعضی ها دو سه ماه اول خونریزی دارن ولی اگه خیلی درد داری حتما برو دکتر 

ببین حتما برو متخصص نگران نباش بعضی ها دو سه ماه اول خونریزی دارن ولی اگه خیلی درد داری حتما برو دکت ...

دردم شدیده سر دلم میگیره و ول میکنه 

توروخدا دعا کن چیزیش نشده باشه منم مث شما بارداری سوممه

تاحالا سابقه سقط نداشتم خیلی میترسم

فردا میرم دکتر دیگه پیدا کنم

دردم شدیده سر دلم میگیره و ول میکنه  توروخدا دعا کن چیزیش نشده باشه منم مث شما بارداری سوممه ...

عزیزم انشاالله بلا دوره مشکل خاصی نباشه توکل کن به خدا