2777
2789
عنوان

وزن نوزاد سه ماهه من

| مشاهده متن کامل بحث + 28210 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق جاری خدا کنه مسیله ساز نشه براش وگرنه اسمشو نمیشه گذاشت شانس ک عزیزم.لاغر باشه سالم باشه
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
زن داداشمم میگه به خز بیفته و غذا خور بشه لاغر میشه ولی خب دکتر دیروز اینطور گفت ترسیدم یکم
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
ارغوان جان نمیخوام بترسونمت اما پسر دایی و دختر دایی همسرم همین قدر تپل بودن موقع شیرخوارگی الان متاسفانه تو ١٠و ١٥سالگی نزدیک ١٠٠کیلوان مادرش داعم میگه مقصر منم که تو نوزادی پزشک تغذیه نبردم الانم دکتر یکسره میگه چرا شیرخوارگی نیاوردیش که الان این نشن طفلی پسرش حتی از پله نمیتونه بالا بره انقدر چاقه عزیزم ببر متخصص تغذیه راهکار درست بده اصلا شاید بگه وزنش مناسبه اما پشتت گرمه
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
پسر من 3ماهگی 7کیلو بود. الان که 7ماهشه شده 10 کیلو. وزن تولدش 2900 بود. به نظرم استعداد چاقی از نوزادی ممکنه خودشو نشون بده ولی خب برعکسش هست. خواهر شوهرم توزادی خیییلی تپل بوده ولی الان خیلی لار و ظریفه!